NEMA KOALICIJE

HDZ napao Škoru: “Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam, nakon sestre slijede rođaci, kumovi i poslovni ortaci”

Hina

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

HDZ tvrdi kako je Škoro već počeo primjenjivati stih ‘Zato što SVOJE volim' "u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku"ZAGREB – Iz HDZ-a su u subotu ocijenili kako je uloga Domovinskog pokreta dovesti Bernardića za premijera čime su reagirali na izjavu Roberta Pauletića da će Domovinski pokret koalirati s HDZ-om uz uvjet da Plenković ne bude premijer.


HDZ tvrdi i kako je Škoro već počeo primjenjivati stih ‘Zato što SVOJE volim’ “u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku”.


“Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam. Svoju sestru stavio je za nositeljicu liste u 4. izbornoj jedinici. Sad su očito na redu rođaci, kumovi i poslovni ortaci”, objavio je HDZ na svom facebook profilu.
S druge strane, navodi HDZ, Pauletić tvrdi da Plenković ne može biti premijer, ako oni sutra o tome budu odlučivali i poručuje: “Taj smo film već gledali”.


“Drago nam je da je Pauletić napokon priznao da je uloga Domovinskog pokreta Miroslava Škore maknuti Plenkovića i dovesti Bernardića za premijera, kao što su doveli Milanovića za predsjednika. Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme”, stoji u HDZ-ovoj objavi.


Član Domovinskog pokreta Robert Pauletić izjavio je u subotu kako je uvjet Domovinskog pokreta za eventualnu koaliciju s HDZ-om da Andrej Plenković više ne bude premijer. Rekao je i da je Miroslav Škoro to već najavio rekavši kako smatra da bi Plenković mogao biti dobar ministar vanjskih poslova, ali ne premijer.