Mostov kandidat za premijera

Grmoja: ‘DP će se rascijepiti nakon izbora. Most ostaje jedina brana HDZ-u i woke ideologiji’

Hina

Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Mostov kandidat za premijera kao prvi prioritet naveo je slanje HDZ-a u oporbuKandidat Mosta za premijera Nikola Grmoja izjavio je u srijedu da će se Domovinski pokret rascijepiti nakon izbora, a Most ostati jedan od najvažnijih faktora na hrvatskoj političkoj sceni, brana HDZ-u i ‘woke’ ideologiji.


“Sjetite se kad samo govorio da će HNS koalirati s HDZ-om, tada su me svi napadali, a na kraju se to dogodilo. Kako sada stvari stoje, čini se da će se Domovinski pokret rascijepiti, već sada čujemo različite izjave iz tog tabora. Ja sam na to upozoravao građane, sami su birali, vidjet ćemo još što će biti”, rekao je Grmoja u izjavi medijima u stožeru Mosta.


U kratkoj kampanji nije bilo puno prilika za predstavljanje politika i programa zbog prepucavanja između Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića, kazao je Grmoja, međutim “Most ostaje jedna od najvažnijih faktora na hrvatskoj političkoj sceni”, istaknuo je.
Govoreći o nadolazećem razdoblju, Grmoja je kazao da će Most biti snažna suverenistička antikorupcijska opcija od centra prema desno, “jedina iza koje ne stoje tajkuni i sumnjivi interesi”


Mostov kandidat za premijera kao prvi prioritet naveo je slanje HDZ-a u oporbu, ako to bude moguće s obzirom na konstelaciju snaga u Hrvatskom saboru.


“Osim toga, bit ćemo garancija da se u Hrvatskoj neće provoditi lijeve globalističke politike. Dobili smo povjerenje puno glasača stare ljevice kojima je dosta ‘woke’ ideologije i suludih stvari koje dolaze sa zapada”, poručio je Grmoja te zahvalio svim Mostovim kandidatima, volonterima u kampanji i suradnicima.