Nacionalno vijeće GLAS-a

GLAS dao potporu Zoranu Milanoviću: On je kandidat koji garantira pravo na različitost

P. N.

foto: GLAS

foto: GLAS

Predsjednica Nacionalnog vijeća GLAS-a Nada Turina-Đurić naglasila je kako ovom odlukom Zoran Milanović dobiva potporu stranke čija je predsjednica prema relevantnim ispitivanjima javnog mnijenja najpopularnija političarka kod SDP-ovih birača.OSIJEK – Nacionalno vijeće GLAS-a dalo je potporu kandidaturi Zorana Milanovića za predsjednika Republike.


– U Hrvatskoj je danas važno sačuvati pravo na političku različitost, a Zoran Milanović je kandidat koji to garantira. HDZ svojim načinom vladanja šalje poruku ‘ili HDZ ili nitko’, a ovi predsjednički izbori moraju pokazati da to nije tako, rekla je predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš objavljujući odluku Nacionalog vijeća na konferenciji za medije.


Predsjednica Nacionalnog vijeća GLAS-a Nada Turina-Đurić naglasila je kako ovom odlukom Zoran Milanović dobiva potporu stranke čija je predsjednica prema relevantnim ispitivanjima javnog mnijenja najpopularnija političarka kod SDP-ovih birača.
GLAS je danas osnovao i podružnicu u Osijeku, za čiju predsjednicu je izabrana magistrica ekonomije Enisa Kifer.


– Osijek je uvijek bio grad progresivnih, liberalnih ideja koje su posljednjih godina potpuno nestale iz našeg grada. Osnivanjem podružnice GLAS-a te politike i ideje vraćaju se u Osijek i želimo vratiti povjerenje građana u njihov grad i one koji ga vode, rekla je izabrana predsjednica podružnice GLAS-a Enisa Kifer.


Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš istaknula je kako osječku podružnicu GLAS-a osnivaju mladi ljudi puni entuzijazma, koji su novi u politici i donose pozitivnu energiju i nove ideje potrebne gradu Osijeku.