Nije ju ispuštao

Evo u čemu je tajna ženske torbe koju je Kolindin savjetnik grčevito držao dok je napadao Milanovića

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto ScreenshotJavnost i dan nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HRT-u ne prestaje pričati o ženskoj torbi, od koje se sinoć nije odvajao savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar. Grčevito ju je držao u ruci i dok je verbalno napao Zorana Milanovića nakon sučeljavanja, iznerviran njegovim izjavama.


Vrećica za višekratnu upotrebu, ukrašena ružičastim i crvenim cvjetovima, a koja itekako može imati i funkciju torbe, sinoć je postala prava zvijezda, nakon što ju je savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar, prošetao hodnicima HRT-a te iz koje je aktualnoj predsjednici vadio potrebne papire za sučeljavanje, ali i izotonični napitak koji joj je potom natočio u čašu, piše tportal.


Naravno da se odmah krenulo raspravljati upravo o toj torbi, a ubrzo se doznalo i gdje je ista nabavljena. Naime, riječ je o vrećici za višekratnu upotrebu američkog trgovačkog lanca Michaels, koji se, u moru ponude, bavi i prodajom dekoracija za dom. A iako ima različite dizajne u ponudi, Tomislav Madžar držao je model ukrašen ružičastim i crvenim cvjetovima.
Nije trebalo dugo da torba postane viralni hit, a neki su otišli toliko daleko da su dotičnu torbu fotošopirali i ‘ubacili u ruke’ najpoznatijih svjetskih celebrityja, od djevojaka iz ‘Seks i grada’, preko kraljice Elizabete II i Meghan Markle pa sve do Melanije Trump. Kako to izgleda, možete vidjeti u objavi na Facebook profilu Uzavreli Poeta.