HD-zova godišnjica

Andrej Plenković: HDZ ima odgovore za sve izazove društva, a Hrvatska nikad nije stajala bolje

Hina

snimio Damir Špehar / PIXSELL

snimio Damir Špehar / PIXSELL

„Vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja poruka je naše Vlade i današnjeg HDZ-a. Čvrsto smo uvjereni da hrvatski narod osjeća 30. svibnja kao svojevrsni dan hrvatske demokracije. Ima vas ovdje puno koji se sjećate 30. svibnja”, poručio je predsjednik Plenković.BJELOVAR – Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ocijenio je danas u Bjelovaru da vladajuća stranka ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva te da je Vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.


HDZ ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva, poručio je Plenković u bjelovarskom Domu kulture gdje je svečano obilježena 30. godišnjica osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije.


U svojem govoru predsjednik Plenković istaknuo je da je Vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.
„Hrvatska nikad stajala bolje po pitanju gospodarskog rasta, javnih financija, socijalne i društvene uključenosti i međunarodnom položaju i ugledu”, rekao je predsjednik Plenković i pozvao članove na jedinstvo te da podrže predsjednicu Republike Kolindu Grabar – Kitarović na putu u novu pobjedu na predsjedničkim izborima.


Pojasnio je i kako u prvi plan želi staviti i vrijednosti simboličnog karaktera.


„Vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja poruka je naše Vlade i današnjeg HDZ-a. Čvrsto smo uvjereni da hrvatski narod osjeća 30. svibnja kao svojevrsni dan hrvatske demokracije. Ima vas ovdje puno koji se sjećate 30. svibnja”, poručio je predsjednik Plenković.


Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković kazao je kako je HDZ stranka desnog centra koja trpi napade s lijeve, ali i s radikalno desne strane političkog spektra.


Predsjedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića pozvao je da otkrije tko su mu bili poslovni partneri u vrijeme kada se nakon isteka premijerskog mandata bavio poduzetništvom.


Na proslavi 30. godišnjice osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije govorili su i predsjednik bjelovarskog HDZ-a Ante Topalović, predsjednik županijskog HDZ-a Miro Totgergelii te predsjednik Županijskog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ–a Bjelovarsko–bilogorske županije Slavko Prišćan.