Dobro poslovanje

Plava laguna osigurala radnicima godišnje nagrade od 2.200 eura

Alenka Juričić Bukarica

Foto: S. DRECHSLER

Foto: S. DRECHSLERRIJEKA – Turistička kompanija Plava laguna, u čijem je sastavu i riječki hotel Bonavia, odlučila je svojim zaposlenicima dati sezonsku stimulaciju i za mjesec listopad, povrh već ranije isplaćenih bonusa.


Naime, dodatnu nagradu od 158 eura s plaćom u studenom, dobit će svi stalni radnici Plave lagune, kao i sezonski radnici u iznosu proporcionalnom njihovom angažmanu u listopadu.


Plava laguna je od travnja do listopada radnicima već isplatila gotovo 1.200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, koliko iznosi prosječna 13. plaća.
Uz to, tvrtka je za ovu godinu osigurala dodatnih 664 eura prigodnih nagrada – uskrsnicu i božićnicu. U tvrtki navode i kako se nagrađuju i radnici sezone, jubilarci te umirovljenici.


Također, svi zaposlenici dobivaju regres za godišnji odmor te krajem godine, uz božićnicu, i dar u naravi te dar za dijete do 15. godine života.


Tako će ukupan godišnji iznos nagrada za zaposlenike koji su radili puno radno vrijeme iznositi više od 2.200 eura.


Dodatno, početkom godine dogovorena su individualna povećanja plaća za više od 600 zaposlenika Plave lagune te su tako ove godine ostvarili povećanje plaće i do 20 posto, a od svibnja je svim radnicima plaća porasla za 7,5 posto.