DANI HRVATSKOG TURIZMA

Dodijeljen prvi dio priznanja najboljima u turizmu: Turistički djelatnici iz PGŽ-a osvojili osam nagrada

Edi Prodan

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Iznimno sam ponosan na nagradu, ali morate znati da je u našem poslu uspjeh uvijek djelo timskog rada, svih naših djelatnika, istaknuo je nagrađeni dr. Peršić, ravnatelj Thalassotherapije OpatijaŠIBENIK – Svi ste vi pobjednici, zahvaljujući vama Hrvatska je danas jedna od top destinacija na Mediteranu, riječi su kojima se Kristjan Staničić obratio nominiranima i nagrađenima u čak 45 kategorija kojima su podijeljene nagrade prvog dana DHT-a što se do subote održava u Amadria Resortu Šibenik.


Među nagrađenima, za najboljeg djelatnika u zdravstvenom turizmu proglašen je prof. dr. sc. Viktor Peršić, ravnatelj Thalassotherapije Opatija.


– Iznimno sam ponosan na nagradu, ali morate znati da je u našem poslu uspjeh uvijek djelo timskog rada. svih naših djelatnika. Sretan sa i zbog toga što je nagrada došla u tjednu kad smo obilježavali 65 godina rada naše ustanove, naše Thalassotherapie, istaknuo nam je dr. Peršić.


Foto galerija: Dani hrvatskog turizma u Šibeniku Foto: Vedran Karuza
Istaknimo još da je u Primorsko-goransku županiju otišlo ukupno osam nagrada, od hotela s tri zvjezdice što je zaslužila opatijska Istra, velike marine – dakako Punat, malog obiteljskog hotela Vila Rova u Malinskoj, sve do najbolje gastronomske ponude, one restorana Nobilion u hotelu Ikador. Uz dr. Peršića nagrade “djelatnik u turizmu” dobili su i Tami Sokolić kao najbolji agencijski djelatnik, Žarko Plješa koji je nakon više od 40 godina staža dobio nagradu za najboljeg konobara kao i Sandra Stanić, najbolja hotelska domaćica.