Teško ozlijeđen

Žrtvu više puta po glavi i tijelu udarili rukama, nogama i drškama vatrenog oružja. Ugurali ga u teretno i nastavili

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Prvoosumnjičenog su policijski službenici zatekli na mjestu događaja



Policijski službeni Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Teška tjelesna ozljeda” na štetu 40-godišnjeg muškarca.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su prvoosumnjičeni i zasada nepoznati drugoosumnjičeni u subotu, 2. ožujka, na području Velike Gorice, ispred stana gdje boravi oštećeni, zajedno presreli i fizički nasrnuli na oštećenog u namjeri da ga teško tjelesno ozljede.


Sumnja se, da su se osumnjičenici nepoznatim automobilom dovezli do adrese oštećenog te su ga po izlasku iz vozila presreli i fizički napali na način da su ga više puta po glavi i tijelu udarili rukama, nogama i drškama vatrenog oružja nakon čega su ga gurali u tovarni prostor njegovog teretnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka gdje su ga nastavili udarati.




Prvoosumnjičenog su policijski službenici zatekli na mjestu događaja te je uhićen dok se prethodno drugoosumnjičeni udaljio s mjesta događaja automobilom.


Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.


Prvoosumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.


Kriminalističko istraživanje se nastavlja.