Slučaj obiteljskog nasilja

KB Dubrava: Žena koja je napadnuta sjekirom sada je izvan životne opasnosti, ali bez dugoročnih prognoza

Hina

Foto Lovro Domitrovic/PIXSELL

Foto Lovro Domitrovic/PIXSELL

"Stanje pacijentice je u poboljšanju i trenutno je izvan životne opasnosti. No, još je vrlo rano da bi se mogle davati nekakve dugoročne prognoze ili bilo što predviđati", izjavio je Hini pročelnik Zavoda za neurokirurgiju Tonko MarinovićČetrdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, koju je u srijedu teško ozlijedio bivši partner, ubivši njezino 1,5 godišnje dijete, operirana je u KB-u Dubrava, izvan je životne opasnosti, ali se ne mogu davati nikakve dugoročne prognoze, doznaje Hina u petak iz KB-a.


“Stanje pacijentice je u poboljšanju i trenutno je izvan životne opasnosti. No, još je vrlo rano da bi se mogle davati nekakve dugoročne prognoze ili bilo što predviđati”, izjavio je Hini pročelnik Zavoda za neurokirurgiju Tonko Marinović.


Četrdeset jednogodišnja žena je s teškim ozljedama mozga primljena KB Dubrava u srijedu oko 21 sat, gdje je hitno operirana.
Ženu i njezino jednu i pol godišnju kćer je u srijedu navečer u naselju Kozari putevi udarcima sjekirom po glavi teško ozlijedio pijani 43-godišnjak, bivši partner. Prevezene su u bolnicu, no beba je umrla zbog težine ozljeda.


Počinitelj se nakon napada odvezao do autoceste gdje je počinio samoubojstvo.