Kaznene prijave

Jedan okrao lokal na Rabu, a drugi trgovinu na Krku. Obojica pala u ruke policiji

Šarlota Brnčić

Snimio V. KARUZA

Snimio V. KARUZA

32-godišnjak se sumnjiči da je prije dva dana, u ugostiteljskom objektu u Rabu ukrao oko 1.270 kuna. Tijekom krim istraživanja je dio novca pronađen i bit će vraćen vlasnicima, a 32-godišnjak je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzornikuRapska policija dovršila je krim-obradu nad 32-godišnjim srpskim državljaninom zbog sumnje u kazneno djelo iz domene imovinskog kriminaliteta.


Sumnjiči se da je prije dva dana, u ugostiteljskom objektu u Rabu ukrao oko 1.270 kuna. Tijekom krim istraživanja je dio novca pronađen i bit će vraćen vlasnicima, a 32-godišnjak je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.


Krčka policija je u suradnji s službenicima Prve policijske postaje Rijeka provela krim istraživanje nad 46-godišnjakom pod sumnjom u krađu.
Sumnjiči se da je 14. svibnja iz trgovine na području otoka Krka otuđio nekoliko parfema i druge higijenske predmete te potom izašao iz trgovine, a da nije platio račun.


Oštetio je tvrtku iz Zagreba za iznos od oko 1.900 kuna. Protiv 46-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.