Emma Watson

Zvijezda Harryja Pottera potvrdila novu romansu, razmjenjivala je nježnosti sa kolegom

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Prije Kierana, hodala je s Brandonom Greenom, sinom britanskog modnog tajkuna i milijardera Sir Philipa GreenaEmma Watson viđena je kako razmjenjuje nježnosti sa Kieran Brownom što je potvrda njihove veze. Par je za izlazak u Jerichou odjenuo jednake svijetloplave košulje na kopčanje, a paparazzi su ih uhvatili u poljupcu.


Emma trenutno radi na magisteriju iz književnosti na Sveučilištu Oxford, gdje je navodno upoznala svog novog partnera, koji trenutno doktorira iz književnosti i ekonomije 19. stoljeća, piše Daily Mail.


Prije Kierana, Emma je hodala s Brandonom Greenom, sinom britanskog modnog tajkuna i milijardera Sir Philipa Greena.
Njih su se dvoje prvi put povezali u rujnu 2021., a primijećeni su kako uživaju u romantičnom talijanskom odmoru u kolovozu 2022., prije nego što su prekinuli.


Nedavno je zvijezda “Harryja Pottera” progovorila o svom izboru da se odmakne od glume i više usredotoči na svoje studije na Oxfordu.


“Tako mi je drago što jesam! Jer imam osjećaj da imam vlastiti glas i kreativni prostor i suverenitet na neki način za koji mislim da prije nisam imala – imam više autonomije,” rekla je za britanski Vogue u prosincu.


Dodala je i da joj je drago što si je dopustila da “ne zna što će slijedeće” jer “spoznaju da se osvijestila, ne bi mijenjala nizašto”.