dirljivo

Salma Hayek čestitala pokćerki rođendan i otkrila koliko su bliske: ‘Toliko sam ponosna na ženu koja si postala’

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica je obilježila 23. rođendan svoje pokćerke, Mathilde PinaultSvjetski poznata glumica Salma Hayek na Valentinovo je proslavila 15. godišnjicu braka sa suprugom, François-Henri Pinaultom. Sada je putem društvenih mreža čestitala rođendan njegovoj kćeri i svojoj pokćerki, Mathilde Pinault, te otkrila koliko su bliske.


Glumica je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju njih dvije na brodu, kao i slatku sliku slavljenice s njezinim ocem.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

,,Sretan rođendan Tildie Tildie Tildie, volimo te i toliko smo ponosni na ženu u koju si postala“, napisala je Hayek u opisu objave.


Mathilde je postala Hayekina pokćerka nakon što su se Hayek i Pinault vjenčali u Parizu 2009. godine. Francuski poduzetnik dijeli Mathilde i sina Françoisa s bivšom partnericom, Dorothée Lepère, s kojom je bio u braku od 1996. do 2004. godine. Također dijeli sina Augustina s bivšom patnericom Lindom Evangelistom.


Pinault i Hayek su dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćer Valentinu, 2007. godine.


Govoreći za Paris Match 2022. godine, Mathilde je Hayek pohvalila kao osobu koja joj pomaže u “svakodnevnom životu”. ,,Ima plamen koji me smiruje. Pomaže mi u svakodnevnom životu. Naučila me održavati smislene prioritete. Već sam je pratila na snimanjima filmova. Mogla sam promatrati kako upravlja svojim rasporedom, kako uči svoje tekstove noću. Na vrlo pragmatičan način mi pomaže da se suočim s nizom poteškoća“, ispričala je Mathilde.


Hayek je, pak, za Page Six u prosincu 2022. godine otkrila da se ona i Pinault fokusiraju na to da odgoje svoju djecu da budu skromna. ,,Moja djeca su skromna. Ne znam kako sam to učinila, ali mislim da je ono što je bilo sjajno to što im je dostupan veliki spektar stvari”, priznala je, pa dodala: ,,Tako da za Božić volim da otvore milijune poklona, ali neki od njih su vrlo mali i značajni, neki od njih su vrlo glupi i razigrani, a onda dobiju jedan ili dva stvarno lijepa.”


Posjedovanje sličnog mentaliteta kao Pinault jedna je od stvari koja je učvrstila njihov brak. Hayek je  tijekom epizode Red Table Talk u lipnju 2021. godine objasnila da njih dvoje “nikad nisu ništa ružno rekli jedno drugome.” ,,Kada postoji sukob, sva naša energija usmjerena je rješavanju problema – nikad traženju krivca ili ‘Trebala si ovo ili ono učiniti.’ Ne. Sva naša energija ide u, ‘Kako ćemo ovo riješiti?”, objasnila je tada.