stavila fokus na obožavatelje i tim

Mariah Carey objavila novi video za božićni hit ‘All I Want for Christmas Is You’

M. Č.

Reuters

Reuters

Ovo novo ruho posvećeno je njenim najodanijim fanovimaPopularna glazbenica Mariah Carey objavila je novu verziju videa za svoj hit All I Want For Christmas Is You, i to s uključenim kadrovima s njezine turneje Merry Christmas One and All!. U videu su prikazane poznate osobe koje su prisustvovale njezinoj turneji, uključujući Miley Cyrus i Nicole Richie.


Samoproglašena kraljica Božića u petak je najavila da će svojim obožavateljima – nazvanima “janjci” – pokloniti novi glazbeni video s neviđenim snimkama s turneje Merry Christmas One and All!. U novom videu, nazvanom All I Want for Christmas Is You (Festive Lambs Edition), Carey je smanjila svoju ulogu kako bi se fokusirala na svoje obožavatelje. Njezini “janjci” mogu se vidjeti izvan koncertnih dvorana i na tribinama kako nose prigodne džempere i šešire.

Glazbeni video također ističe one koji su pomogli u organizaciji turneje, uključujući članove benda Carey, prateće pjevačice, plesače i koreografe. Neke scene prikazuju ih kako vježbaju rutine i sviraju instrumente iza pozornice. Pjevačica u videu vodi svoje plesače na pozornici tijekom probe i live nastupa, mijenja kostime i snima promotivne videozapise za turneju. Carey također prikazuje različite prigodne kombinacije tijekom videa, uključujući kostim inspiriran orašarom posebno izrađen za scensku verziju “All I Want for Christmas Is You”.


Dvanaestogodišnji sinovi Mariah Carey, Moroccan i Monroe – koje dijeli s bivšim suprugom Nickom Cannonom – također se pojavljuju. Moroccan se može vidjeti kako vrti palicom bubnja u jednom kadru, dok je Monroe snimljen kako pleše iza pozornice s crvenom gitarom u drugom. U novom glazbenom videu pojavljuju se i neki slavni gosti, uključujući Miley Cyrus – koja je viđena s prigodnim ”sobovskim”  ušima – i Nicole Richie koja nosi šešir Djeda Mraza. Također se pojavljuje i Mario Lopez, pozdravljajući kameru ”peace” znakom.


Rasprodana turneja Merry Christmas One and All! započela je 15. studenog i završit će 17. prosinca u Madison Square Gardenu u New Yorku. 17. prosinca Carey će objaviti mini dokumentarac na svojem YouTube kanalu koji će pružiti “ekskluzivan uvid u temeljite pripreme i čarobne trenutke koji definiraju turneju”.


Carey – koja ima najprodavaniju božićnu pjesmu svih vremena u All I Want for Christmas Is You – godinama se ističe tijekom blagdanske sezone s božićnim koncertima i specijalima. Pjesma je čak dosegnula prvo mjesto tijekom svoje 25. obljetnice, dok je prošle godine zauzela


.