noć bez granica

Lana Jurčević otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo: ‘Ono kad se ne sjećaš sebe od prije par godina’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pjevačica je krajem prošle godine sa svojim partnerom, Filipom Kratofilom, dočekala djevojčicuHrvatska glazbenica Lana Jurčević krajem je prošle godine sa svojim partnerom, Filipom Kratofilom, dočekala djevojčicu, a sada je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila video zbog kojeg se čini da ju je majčinstvo promijenilo iz temelja.


Naime, Lana je na svojem Instagram profilu objavila snimku staru nekoliko godina, na kojem možemo vidjeti kako nastupa u noćnom klubu, te zavodljivo pleše odjevena u oskudnom izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

,,Ono kad se ne sjećaš sebe od prije par godina“, napisala je pjevačica.


,,Ispred mene je svakako još jedna “Noć bez granica”, samo u drugom obliku“, našalila se potom, referirajući se na svoju pjesmu, pa dodala: ,,Morala sam baciti ovaj throwback! Vidite sličnost između boce [alkohola] i bočice [za bebe]? U kojoj ste vi od ovih faza?”


Inače, Lana je nedavno podijelila kako se snalazi u ulozi majke šaljivim videom.


@lalana #DebiLANA ♬ Funny – Gold-Tiger


,,Ja se dignem – zapravo, ne može se to ni zvati da sam se digla jer nisam ni zaspala, – otkad je ova mala došla, sna ni za lijek. Dođem do dnevnog boravka, ne znam gdje udaram, hoću li nju nahraniti, hoću sebe, hoću suđe oprat, hoću pregledati ugovore, dogovore, da vam ne pričam. Operem veš, ne operem veš, mašina… Uglavnom, ja ću pojesti nešto na brzaka, međutim, nema ništa za jesti. Neka palenta s bubama, ali jebiga, to je jedino što imam, neću sad birati.. I sad ja to kuham, sad ću ovo, sad ću ono i ja zaboravim da se to kuha. Došla ja za 45 minuta, to ne da se skuhalo, nego se speklo, prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo. A ja si mislim: ‘Ma, nema veze, prekrit ću malo jogurtom i bit će dobro, da ne umrem od gladi”, ispričala je Lana tada kroz smijeh.