DOBRE KRITIKE

Riječki band “Whiteheads” izazvao pozitivne reakcije u Rumunjskoj pjesmom “Ordinary People”

P. N.

Pjesma koju su napisali Ivan Krševan Komnenović (glazba) te Ivo Šćepanović (tekst) već je osam tjedana prva na top ljestvici Radio RijekeNajtiražniji rumunjski dnevni list Adverul u ponedjeljak je donio poveći članak o uspjehu riječkog rock banda Whiteheads i njihove pjesme Ordinary People.


“Pjesma o normalnim ljudima u pandemiji nadmašila je Andreu Bocellija i Lanu Del Rey na top ljestvicama”, kaže naslov u Adverulu koji hvali poruku pjesme o važnosti “običnih ljudi” te napominje njihovu moć.


Tekst govori o tome kako su riječki rockeri kojima su se priključili senegalsko-talijanski dvojac Awa Fall i Ermanno Fabbri te Marko Tolja, uspjeli doći do radio postaja na nekoliko kontinenata, Od Amerike i Nizozemske do Pakistana.

Pjesma koju su napisali Ivan Krševan Komnenović (glazba) te Ivo Šćepanović (tekst) već je osam tjedana prva na top ljestvici Radio Rijeke, bila je Hit tjedna Radio Splita te Pjesma dana Drugog programa Hrvatskog radija, a pojavila se i na jednoj nizozemskoj top ljestvici.