Progovorila

Ella Dvornik progovorila o svojoj transformaciji: “Kada žena mijenja svoj život…”

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Svoju je psihofizičku transformaciju obilježila transformacijom frizureHrvatska influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama s vjernim pratiteljima nerijetko dijeli razne crtice iz svog privatnog života. Ovaj je put, tako, progovorila o psihofizičkoj transformaciji kroz koju je prošla.


Naime, na svojem je Instagram profilu Ella podijelila video u kojem se pohvalila svojom novom frizurom, no to je ubrzo prenijela i na jednu višu razinu.

,,Marilyn Monroe je rekla da kada žena mijenja svoj život, mijenja svoju kosu. Moja kosa je bila poprilično jednostavna zadnje dvije godine”, započela je Ella u videu, te dodala: ,,Po meni je bar poznato da kada ljudi dožive neku traumu ili im je teško, uglavnom se vraćaju na neko mjesto gdje su se osjećali samopouzdano, dobro i ugodno.”


,,I baš zato sam se ja odlučila da ova transformacija bude jedna regresija u mom životu. Sada kada sam opet osjetila neko olakšanje, osjetila sam potrebu da se posvetim sebi. Najbitnije što sam naučila u zadnje vrijeme je da se dobro osjećaš u svojoj koži bez obzira na to što imaš ili nemaš”, nastavila je Ella.


,,Proživjela sam jako veliku transformaciju zadnje dvije godine psihički, emotivno, mentalno i mislim da je bilo vrijeme da to upotpunim jednim dobrim lookom. I baš zato sam odlučila opet imati dugu i sivu kosu, jer život je i crn i bijel, ali nekada je okej samo uživati u sredini”, zaključila je naposljetku.
Fanovi su joj u komentarima iskazali podršku.
,,Top! Bitno je da si ti iznutra sretna, pa makar to prenijela na kosu“, ,,Prolazila sam teško razdoblje i prva stvar koju sam napravila je to da sam se ošišala na kratko”, ,,Mi žene, promjene u životu počinjemo od kose. Tvoja promjena je krenula wow…neka i sve ostale promjene budu takve”, ,,Prekrasna”, pisali su.