‘Slime You Out’

Drake novom pjesmom razbjesnio javnost. U stihovima spominje “američke robove”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Zar mu nitko u studiju nije rekao da je taj stih grozan?", pitaju se mnogi.



Reper Drake našao se na meti kritika zbog stihova u pjesmi “Slime You Out” koju izvodi sa repericom SZA. Riječ je o prvom singlu s njegovog nadolazećeg albuma “For All The Dogs”, a stihovi: “You got my mind in a terrible place/ Whipped and chained you like American slaves” odnosno spominjanje bičevanja i lanaca američkih robova, nisu naišli na odobrenje obožavatelja i javnosti.


Obožavatelji su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama, poglavito na Twitteru odnosno X-u.


“Zar nitko u studiju Drakeu nije rekao da je taj stih grozan?” te “SZA je čula da Drake govori kako će je svezati i bičevati poput američkog roba i zaključila da je to nešto što treba snimiti?”, samo su neki od njih.




Drake je prethodno razljutio i Hale Berry čiju je fotografiju iskoristio za naslovnicu albuma, iako mu je glumica to izričito zabranila. Na kraju se ispostavilo da je fotografija vlasništvo jednog servisa za fotografije koji je ustupio prava za objavu, ali Berry je kazala da to svejedno nije u redu.


Nakon što je singl objavljen, Berry se oglasila na Instagramu izjavom da “nekad moraš biti veći čovjek, iako si žena”.


U komentarima su je upitali kako se osjeća, a ona je napisala da mu nije dala dozvolu za korištenje fotografije te da je imala bolje mišljenje o njemu prije toga.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)