BIJESNA REAKCIJA

VIDEO Kartu za koncert platila 600 eura, a onda se potukla zbog plakata od kojeg ništa nije vidjela

S.M.

Foto: TikTok Screenshot

Foto: TikTok Screenshot

Video je postao viralan na TikToku.Obožavateljica repera Drakea potrošila je više od 600 eura na ulaznice za koncert svog glazbenog idola. Kada je došla na koncert, uvidjela je da joj pogled na pozornicu ometa veliki žuti plakat kojeg je jedan obožavatelj držao ispred nje.


Bijesna obožavateljica odlučila je stvar preuzeti u svoje ruke, a na videosnimci je zabilježen trenutak u kojem trga plakat i baca ga. Zatim se vratila na svoje mjesto s kojeg je sada imala dobar pogled na repera.


Obožavateljica koja je nosila znak ostala je prilično zbunjena, a video je postao viralan na TikToku.
Vlasnica plakata je nakon početne zbunjenosti shvatila što se dogodilo pa su se djevojke na tribinama počele naguravati i svađati.


Video je izazvao mnoštvo reakcija, a u jednom od komentara stoji: “Ovo je zločesto, ali svaka čast svima koji znaju pravila ponašanja na koncertu”.


Mnogi su se složili s reakcijom bijesne obožavateljice svalivši krivicu na onu s plakatom te kazavši da se ne zna ponašati na koncertu te da je vrlo neobzirna prema ostalima.


 


@niyiajahne It was definitely all a blur for them 😩 #Drakeconcert #drakeconcertdallas #fyp #catfight #jungle ♬ original sound – niyia.jahne