velika radost

Danijela Dvornik o vremenu provedenom s unukama: ‘Mislim da je blagoslov..’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ispričala je što ju najviše veseli kada joj djevojčice dođu u posjetHrvatska blogerica Danijela Dvornik na svojim društvenim mrežama često s pratiteljima komentira različite situacije iz svakodnevnog života, a sada je podijelila kakav je osjećaj kada joj unuke dođu u posjet na otok.


Prisjetimo se, Danijela već nekoliko godina živi na otoku Braču, a u posjet joj nerijetko dođu unuke Lumi Wren i Balie Dee, kćeri Elle Dvornik.

,,Otišla su djeca i sve je nekako opet utihnulo. Znam da će opet brzo doći, ali bez obzira uvijek nam ti naši rastanci proizvedu neku količinu tuge. ‘Baka,volim te!’ Dijele puse i zagrljaje u ogromnim količinama. Ostavljaju neke svoje stvari i odjeću da ih čekaju za idući put i tako nekako poručuju ‘Doći ćemo opet, brzo i ostat ćemo dugo!'”, ispričala je Danijela.


,,I baš mislim da je blagoslov imati baku na moru i unučice koje vole doći kod bake i osjećaj slobode koji ovdje imaju”, zaključila je naposljetku.


U komentarima su se mnogi složili da lijep odnos između bake i unuka predstavlja veliku sreću.


,,Nema do bake…i nama odraslima nedostaju. Jedna je baka”, ,,Velika radost kad dolaze, sve isto Danijela”, ,,Predivna baka, a unuci najveća radost“, ,,Koja sreća i radost”, pisali su pratitelji.