»Grad sve zna«

Albina predstavila novu autorsku pjesmu i prateći videospot

Ivana Kocijan

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

"Iz osobne perspektive, rekla bih da pjesma donosi jednu novu i moćnu energiju", kazala jeAlbina je jučer predstavila »Grad sve zna«, novu autorsku pjesmu i prateći videospot.– Iako mi inspiracija, kao i većini, najčešće dolazi iz osobnih ili bliskih izvora, uvijek volim ostaviti prostora u kojem slušatelji mogu interpretirati značenja svatko za sebe, pa tako i ovaj put. Tematika je prilično univerzalna, mnogi bi se mogli prepoznati ili povezati s pjesmom, nadam se da će neke motivirati ili ohrabriti, a isto tako vjerujem da – ovisno o perspektivi gledanja – isti stih svakom može značiti za nijansu nešto drugačije.
Iz osobne perspektive, rekla bih da pjesma donosi jednu novu i moćnu energiju koja na površinu izvlači i predstavlja još jednu drukčiju verziju mene, poručila ja glazbenica koja i ovog puta potpisuje tekst.


Glazbenu ideju upotpunila je njezina prijateljica i kolegica Đana Smajo u ulozi prateće pjevačice te Hrvoje Domazet koji uz Đanu potpisuje glazbu, a zaslužan je i za aranžman i produkciju, odnosno mix i masteringa singla.


– Jako mi je drago što nastavljam suradnju s dragim ljudima jer smo ponovo zajedno došli do jako, jako lijepog rezultata, a to je ova pjesma koju vam upravo predstavljamo, izjavila je Albina o nastajanju same pjesme koju prati videospot (powered by LIU JO and Fashion & Friends) nastao u suradnji s redateljsko-producentskim duom Luka Matković & Ana Cindrić.