Muško-ženski odnosi

Znate li što muškarci prvo primijete na ženama? Navodno ovih 6 detalja

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Ovi detalji koje će muškarac primijeti na vama, mnogo govore o vašem karakteru, stavu, osjećajima...Svi znamo proceduru. Napokon vas pozove da izađete, a prvo što napravite je da nazovete svoju prijateljicu i ispričate joj sve pojedinosti o tome.


Nakon toga shvatite da nemate što obući (iako znate da je to laž). Kosa vam je sva zbrkana. Sumnjate u boju laka za nokte i tako dalje. Zabrinuti ste za svoj izgled i želite izgledati najbolje što možete jer vam se taj tip stvarno sviđa i želite da sve bude savršeno.


I u tome ste potpuno u pravu. Ali, što ako on uopće ne primijeti boju vaših noktiju, jeste li dobro oprali kosu ili čak jeste li uskladili boje svoje odjeće? Prve stvari koje muškarci primijete na vama nemaju gotovo nikakve veze s detaljima na koje vi obraćate pažnju.


Osmijeh
Iako se brinete za boju ruža, muškarci će primijetiti samo vaš osmijeh. Što se tiče muškaraca, vaš je osmijeh najmoćnije oružje koje imate, ali ponekad kad smo zaokupljeni drugim manje važnim stvarima, jednostavno zaboravimo nasmiješiti se. Osmijeh je univerzalni znak koji će vašem muškarcu reći da ste sretni i da se osjećate ugodno u svojoj koži.


Oči


Ne, ne zanima ih količina maskare na vašim trepavicama. Ne primjećuju ništa od toga. Ali, primijetit će ako vaše oči pokazuju tugu ili sreću. Oči će im reći je li vaš osmijeh iskren i uživate li biti s njima. Ne trebate misliti ni o čemu drugom, osim da ste u zajedničkom trenutku i cijenite trenutak, a on će to primijetiti u vašim očima.


FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash


Uživate li u životu


Osim vašeg osmijeha i očiju, primijetit će način na koji hodate i način na koji razgovarate. Sve su to pokazatelji vaše osobnosti i ukupnog zadovoljstva vašim životom. Primjećuju razgovarate li sa strašću i zanima li vas što se događa oko vas. Primjećuju uživate li u životu i cijenite li male stvari koje vam život pruža.


Način na koji se odnosite prema ljudima koje ne poznajete


Primjećuju kako se ophodite prema drugima koje ne poznajete. Muškarci primjećuju imate li jednak nivo poštovanja prema svima (taksisti, beskućnici itd.).


Ako ste velikodušni prema konobarima, a onda se ponašate potpuno drugačije pred taksistima, on će to primijetiti. Uživaju vidjeti žene koje se prema svima odnose jednako jer te žene znaju svoju vrijednost i ne boje se pokazati svoju zahvalnost svima oko sebe, bez obzira na njihov status.


FOTO/Pexels

FOTO/Pexels


Koliko se oslanjate na svoju vanjštinu


Svi znamo da su dečki vizualna bića, a ponekad zbog toga i žene zaborave naglasiti svoju unutrašnjost. Muškarci primjećuju ako se oslanjate isključivo na svoj izgled ili imate mnogo više za ponuditi. Ako pokažete svoju divlju stranu i samopouzdanje, zaintrigirat ćete ih, a vi ćete nesumnjivo zarobiti njihova srca. Briga za šminku negativno se odražava na vaše samopouzdanje i ubija svu zabavu.


Imate li mišljenje


Ako ste tip žene koja ima mišljenje o svemu, a ne samo klimnete glavom na sve što on kaže, on će to primijetiti. Ako vidi da imate mišljenje bez obzira na temu, vidjet će vas kao sebi ravnog i poštovat će vas. Muškarci žele biti izazvani jer im je to u krvi. Žele da im kažete da griješe i učinit će sve što je u njihovoj moći da vam dokažu drugačije. I oni će vas zbog toga poštovati jer ih prisiljavate da razmišljaju i postanu najbolje verzije sebe.