Idealne mjere

Znanstveno istraživanje potvrdilo: ovo je veličina penisa koju žene žele

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Američka seksologinja dr. Nicole Prause otkrila je kakvu idealnu veličinu žene tražePrije svega dobre vijesti: nema potrebe za brigom jer je Prause također primijetila kako žene obično obraćaju toliko pažnje na veličinu koliko muškarci misle. U razgovoru s nagrađivanom porno redateljicom Holly Randal l u njezinom podcastu “Unfiltered”, i Randall i Prause primijetile su kako je problem veličine penisa jedan od njih o kojem se redovito pitaju i muškarci i žene.


Prause je objasnila da, iako postoje mnoge studije o preferencijama žena, mnoge su od njih pogrešne. U većini ovih studija od žena se traži da iskažu svoje preferencije jednostavno gledajući u komad papira, a zatim daju loše pretpostavke jer nisu dobre u procjeni veličine.

Za  Prauseinu studiju, ona i njezin tim konstruirali su 3-D modele penisa kako bi sudionice mogli bolje procijeniti veličinu i oblik. Studija je pokazala kako su žene sklone odabrati nešto veći penis, osobito u smislu obujma za kratke avanture i nešto manji za dugogodišnjeg partnera.


Studija je pokazala kako je poželjna duljina penisa u erekciji za vezu za jednu noć u prosjeku 16,25 centimetara. Ipak, nema razloga za brigu: Prause je također pitala žene koliko im je općenito važna veličina penisa i otkrila da je za većinu ona na dnu ljestvice. Odmah nakon boje očiju i tipa automobila!