Hollie Welham

Žena mislila da je trudna, no beba nije bila uzrok njenog velikog trbuha

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Mlada Britanka je morala na operaciju.Mlada Britanka Hollie Welham se veselila svom prvom djetetu. Svi simptomi su ukazivali na to da je trudna, no ultrazvuk je pokazao posve drugačiju realnost. 


22-godišnja Hollie Welham iz Velike Britanije počela je osjećati simptome trudnoće. Trbuh joj je počeo rasti, osjećala je grčeve i bolove u leđima. 


Uzela je test za trudnoću i zakazala pregled kod ginekologa. Kada je test ispao negativan, ultrazvuk je bio taj koji je pokazao što se skriva iza njenog sve većeg trbuha. 
Hollie je imala ogromnu cistu na jajniku koja inače ne radi veće probleme i povlači se sama od sebe. Međutim, njena cista je imala veliku tendenciju rasta i bila je uzrok “trudničkih” simptoma. 


@holliewelham All owen photos? ⚠️post surgery pictures ⚠️ still super swollen but it actually started shrinking a week or so before it was removed #owentheovariancyst #ovariancysts #ovariancystawareness #ovariancystsurgery #foryou #fyp #foryoupage ♬ Я буду ебать – Moreart


“Nisam mogla vjerovati koliko velik je moj trbuh postao. Izgledala sam kao da sam u devetom mjesecu trudnoće”, piše Tag24


Hollie je morala na operativni zahvat tijekom kojeg je odstranjena cista koja je u tom trenutku dosegla dimenzije od 27 centimetara, što je veće od nogometne lopte. 


Na sreću, minimalno invazivna operacija je bila uspješna, ali je kirurg morao ukloniti i zahvaćeni jajnik i jajovod.


“Cijela obitelj i partner su bili velika podrška. Srećom, zahvat ne bi trebao utjecati na plodnost te i dalje mogu imati djecu, samo će malo duže trajati”, objasnila je Hollie.