Za ljepši pogled

Želite dramatičan izgled bez umjetnih trepavica? Onda isprobajte ovaj trik sa sjenilom

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Stavite sjenilo i na svoje trepavice!Voluminozne, duge trepavice ključ su izražajnog make upa očiju. Osim pomoću umjetnih trepavica, ovakav izgled se može postići i raznim tehnikama nanošenja tuša. Ipak, u bespućima Instagrama pronašli smo sjajan trik za koji se koristi neobičan beauty proizvod na trepavicama: sjenilo.


Iako sjenilo nanosimo na kapak ili ispod oka, pigment može pomoći kod postizanja boljeg volumena trepavica! Kako? Stavite sjenilo na kapke, ali i na trepavice!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megha Singh (@meghaess)


 
Kako biste trepavicama pružili veći volumen odradite ovih nekoliko koraka. Za početak, ako je potrebno, uvijačem za trepavice uvijte trepavice prema gore, a zatim nanesite maskaru kao i inače. Zatim pahuljastim, malim kistom razmažite malo crnog sjenila na trepavice koje su još vlažne od sloja maskare i na kraju nanesite još dodatan sloj maskare.


Voilá, intenzivan izgled trepavica je gotov. Tajna leži u tome da čestice sjenila stvaraju veću punoću, a s posljednjim slojem maskare ih dodatno fiksirate. Pune i guste trepavice na tako jednostavan i efektan način!