Umjesto slika unuka dobila seks video

Zabunom majci poslala vlastiti kućni seks video. Ispričala se na TikToku

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Skoro dva milijuna korisnika se dobro smije ovoj nezgodiKara Tonin bi najrađe u zemlju propala, a tko i ne bi nakon onoga što joj se dogodilo. Naime, zabunom je vlastitoj majci poslala vlastiti seks video. 


U kratkom TikTok videu mlada žena je objasnila kako joj se dogodilo ovo neugodno iskustvo – svojom ispovijedi je milijune ljudi dobro nasmijala. 


Objasnila je kako ima upozorenje za odličnu opciju koju nudi Google Photos. Naime, servis prepoznaje lica korisnika na slikama i videima te ih može sortirati u pojedini album kojeg možete podijeliti s prijateljima i obitelji. 
Tako je Kara odlučila iskoristiti tu fantastičnu opciju kako bi njena majka mogla odmah vidjeti najnovije fotografije unuka. 


Nedavno je Kara htjela malo začiniti svoj ljubavni život te je snimila sa svojim partnerom seks video u vlastitoj kuhinji. S partnerom je prošlo sve odlično. No, u jednom trenutku je Kara primijetila kako njihov video i nije ostao tako anoniman. 


@karatonin#imtheaprilfool #clown #thisisnotaprank #googlephotos #facialrecognition #fyp #foryou #wedorecover #imsorrymom #justdidabadthing #iregretthethingidid♬ Spongebob – Dante9k


Google Photos je prepoznao malu sliku njihovog sina koja visi na hladnjaku te je sortirao video i poslao ga Karinoj majci. 


Na kraju TikTok videa je Kara zamolila majku da joj oprosti. U međuvremenu je njenu ispovijed pogledalo skoro 2 milijuna korisnika koji se ne mogu prestati smijati. Je li se na video nasmijala i Karina majka, korisnika nije otkrila.