Romantični trend

Zaboravite na scrunchie: ove godine nosimo jedan poseban ukras u kosi

Mija Dropuljić

FOTO: IG@audreyafs

FOTO: IG@audreyafs

Ostavljamo trend iz 90-ih i nosimo romantičan detalj

Možemo reći kako je prošla godina bila godina velikog povratka omražene gumice za kosu. U pitanju je takozvani scrunchie, gumica ukrašena debljom tkaninom koja se nosila tijekom 90-ih. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Olivia Anna-Catharina T (@oliviatps)Kako su općenito 90-e doživjele svoj modni povratak u 2023., ne iznenađuje da smo to modno razdoblje nosili i u kosi. No, čini se kako dotičnu dekadu polagano ostavljamo iza sebe te se u 2024. godini okrećemo ženstvenim i romantičnim detaljima


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Eve Manon Melamed (@evemmld)Nova godina je započela takozvanim “romancecore” modnim trendom, a kao što samo ima aludira u pitanju su modne kombinacije u kojima je fokus na romantici. Naglasak je na ženstvenim, elegantnim i romantičnim komadima, ali i modnim detaljima koji zaokružuju cjelokupni izgled. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Cam ♡ (@cammenthe)Stoga ne iznenađuje kako je glavni detalj cvijet – jer što je više romantično i ženstveno od cvijeća, posebice onog u kosi. 


Ukosnice i gumice s motivom cvjeta (što većeg, to boljeg) vodeći su ukras za kosu. No, bez brige, ostatak modne kombinacije ne mora biti nužno u tom duhu. Cvijeće u kosi se nosi podjednako uz ženstvene haljine, ali i široke traperice i tenisice. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Audrey Afonso (@audreyafs)Posebno su efektne i praktične gumice s ovim ukrasom. Osim što ćete s njima maknuti kosu s lica, ujedno će vaš visoki ili niski rep izgledati chic.