Devedesete su in

Vratile su se tetovaže na noktima, ali u minimalističkom stilu

FOOT: IG@bmb_nails

FOOT: [email protected]_nails

Nakon tankih obrva, vraćaju se i posebne manikure.Tanke obrve, hlače niskog struka i brojni trendovi koji su palili i žarili devedesetih godina prošlog stoljeća, vraćaju se na velika vrata. A uz njih ponovno su zaživjele i tetovaže na noktima!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Brianna Forman (@briannarforman)Nail art i iscrtavanje raznih uzoraka i motiva su sjajan odabir ako odlazite u salon na manikuru ili imate iznimno mirnu ruku, ali za one nespretnije sada postoje opcije naljepnice za nokte koje asociraju na tetovaže.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LB_nails_Lnd (@w0mango)

Iako možda već poznajete naljepnice za nokte i tetovaže na noktima iz 90-ih i 2000-ih, motivi su danas malo drugačiji nego tada. Male naljepnice vidimo uglavnom u crnoj ili bijeloj boji i u klasičnom tattoo izgledu na noktima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Riri.Potato (@pink.riritato)Možete se igrati i kombinirati kako god vi poželite, a prednost je što vam za ovaj tip manikure nije potrebna nikakva obuka. Sve što trebate jest pripremiti svoje nokte, ukloniti kožicu, nanijeti željenu boju laka kao bazu. Zatim uzmite željeni motiv naljepnice i jednostavno ga nanesite na željeni dio nokta i sve upotpunite prozirnim slojem laka za nokte kako bi vaša tetovaža ostala fiksirana. Kada vam dosadi, samo je uklonite pomoću odstranjivača za lak i to je to!