Willy Wonka za odrasle

Vjerovali ili ne, netko je kreirao gumene bombone za odrasle. S marihuanom.

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Bomboni dolaze u dvije verzije - za rekreaciju i za medicinske svrheMnogi ga nazivaju Willy Wonkom kanabisa: Jeff Salzsauler, osnivač i COO kanadske tvrtke Dynaleo osmislio je odraslu verziju omiljenih bombona – gumene bombone s kanabisom.


Dobro ste pročitali, postoji Willy Wonka marihuane i taj isti je osmislio za mnoge pravo slatko čudo – marihuana gumene bombone koji mogu, ali i ne moraju biti psihoaktivne. 


Naziv tvrtke je Dynaleo, a ona je smještena u Alberti u Kanadi. Zapravo je u pitanju tvornica koja obožava slatkiše, posebice gumene bombone s posebnim dodatkom – marihuanom. Postoji verzija s THC-om i CDB-om, odnosno bombone koji se koriste čisto rekreativno i oni koji se koriste u medicinske svrhe. 
Ovi bomboni se zapravo sastoje od karamele i želatine koja se izvlači iz biljke. Ona vrsta koja je namijenjena u medicinske svrhe sadrži CBD, dok oni bomboni koji bi trebali imati isti učinak kao i samo pušenje marihuane sadrže THC. Dynaleo je uvjerenja da kada tvornica postigne svoj puni potencijal će godišnje proizvoditi preko 400 milijuna marihuana gumenih bombona.


Bomboni prvenstveno promoviraju pozitivne strane ove biljke i prvenstveno ciljaju na zemlje koje su legalizirale ili su u procesu legalizacije marihuane.


“Naši okusi, od limuna preko grožđa i kupine su puno ukusniji od običnih slatkiša. To garantiramo. Naši proizvodi su posebno po tome što ne samo što su jedinstveni nego su okusom vrhunski”, prenosi GQ izjavu osnivača ovog brenda.