Pa ti prijavi prijatelji!

Video u kojem pas kazni svog cinkajućeg prijatelja je sve što vam treba danas

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

TikTok klip je uskoro postao viralan, a mi se nadamo da su se četveronožni prijatelji u međuvremenu pomiriliSvatko tko ima psa ili njih više zna da nam najdraži prijatelji znaju predstaviti pravo iznenađenje kada se vratimo kući. Potrgane knjige, cipele, jastuci – nema što sve psima neće pasti na pamet.


Učinit će glupost mada znaju da to ne smiju raditi. Kada vlasnik na koncu dođe doma, pas ga čeka podvinutog repa, s pogledom u pod i vjerojatno se premišljajući da bi bilo najbolje da njegov gazda ne uoči ono što je on napravio. 


Psi točno znaju što smiju, a što ne smiju raditi. Pogotovo to znaju kada u jednom domaćinstvu živi njih više. Tada su, samo kako bi izbjegli kaznu, spremni cinkati svog prijatelja. 


@petsbabyDon’t bullshit 😜🤣😂##funny ##funnydog ##dogsoftiktok ##dogsstory ##foryoupage ##fyp♬ original sound – briancaqrbgsyMeđu popularnije video uratke na društvenim mrežama su upravo oni zapisi koji pokazuju kako se psi međusobno cinkaju. No, najnovija snimka, objavljena na TikToku korisnika @petsbaby pokazuje kako njegovi labradori baš nemaju razvijen osjećaj “za ekipu”. Na upit tko je bio nestašan, jedan pas je elegantno prijavio svog prijatelja, a njegova reakcija je oduševila sve. 


Vidno uzrujan jer ga je prijatelj cinkao, drugi pas je počeo izražavati svoje nezadovoljstvo lupkajući svog prijatelja njuškicom. Uskoro su osvanuli mnogobrojni komentari na objavljeni video gdje korisnici pišu da zapravo nisu bili ni oni, nego nevini manji pas, dok su treći komentari da su upravo doživjeli “dogmestic abuse”.