Prepoznatljiv stil

Ukradite stilske tajne Taylor Swift: od tihog luksuza do statement looka

Lucija Sučić

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Dok neke slavne osobe vole nositi trendi odjeću, stilom pjevačice dominira tihi luksuz

Taylor Swift postala je jednom od najvećih svjetskih glazbenih, ali i modnih ikona. Ako govorimo o modi, ta se titula nije tek tako pojavila preko noći, već je godinama gradila svoj prepoznatljiv stil.


Rijetko ju viđamo bez odvažnih, crvenih usana koje su postale djelom njezinog looka, a boje koje odabire za svoju odjeću uvijek se slažu s njezinom šminkom.


U nastavku teksta pozabaviti ćemo se upravo njenim stilom.


Tihi luksuz je uvijek in


Dok neke slavne osobe vole nositi trendi odjeću, stilom Taylor Swift dominira tihi luksuz. Kad ne nastupa, često nosi one basic stvari kao što su veste od kašmira i plisirane suknje.


Također, Swift nije opterećena skupocjenim torbicama za koje svi znaju koliko koštaju, te baš zato mnogi obožavatelji stelarno poznate pjevačice obožavaju njen pomalo skromni stil jer ga lako mogu rekreirati.


Stoga, inspirirajte se kao i Taylor bezvremenskim komadima poput širokih hlača, kariranih kaputa u neutralnim bojama i prozračnim suknjama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli STYLE ORBITS💫 (@styleorbits)Izgled s pečatom


Ako postoji nešto po čemu je Taylor Swift poznata, onda je to njezina ljubav prema crvenom ružu. Ne kažemo da i vi svaki dan trebate nositi crveni ruž, već sugeriramo da promislite kako možete stvoriti svoj vlastiti i jedinstveni izgled sukladno stilu koji volite i koji vam ponajviše odgovara.


Možda je vaš prepoznatljiv stil ružičasto sjajilo za usne i pastelne boje, ili pak tamni i pomalo misteriozni look. Možda volite nositi dolčevite, ili pak određeni brend tenisica – pronađite estetiku koja odgovara vama i krenite od tamo.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Westfall | Taylor Swift Archive (@westfqll)Mnoštvo delikatnog nakita


Nijedan outfit nije potpun bez blistavih ogrlica, naušnica i prstenja, a Taylor Swift definitivno zna kako ih kombinirati. Dok je pjevačica uvijek okićena vrhunskim dizajnerskim nakitom kada su u pitanju veliki događaji, odabirom svakodnevnog nakita dokazala da nije teško zablistati, čak i na budžetu!


Swift nosi klasične zlatne lančiće oko vrata, kao i jednostavne narukvice koje potom niže i slaže u razne kombinacije.Inspiracija muškom odjećom


Stil Taylor Swift definitivno možemo okarakterizirati ženstvenim, premda se mnogo njenih odabira sastoji od komada inspiriranih muškom modom.


Slijedite njen savjet i počnite eksperimentirati s muškom odjećom, koju ne morate zapravo kupiti s muškog odjela, već birajte predmete poput primjerice predimenzioniranih sakoa koje možete kombinirati s komadima koji odišu ženstvenim štihom, poput para štikli.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli fearlessly, chloe ♡ (@fearlesslychloe)