Sve boje blagdana

U Palmersu smo pronašle super ideje za blagdanske poklone. Imamo prijedloge

S.M.

Foto; Palmers

Foto; Palmers

Vrijeme je darivanja pa zašto ne začiniti ovogodišnje poklone dozom mekoće, elegancije i senzualnosti?

Vrijeme je da bacite sve blagdanske vodiče koji predlažu što kupiti najbližima za blagdane jer ćemo vam pojednostaviti prosinac i predložiti nešto zbog čega ćete izbjeći stres, gužve na blagajnama i pretjerana razmišljanja o savršenom znaku pažnje.


Drago nam je što vam možemo pomoći u odabiru poklona i reći da se onaj idealni zapravo cijelo vrijeme skrivao točno pred nosom, samo je trebalo obratiti pažnju. Znate li koji je?


Donje rublje!


Ako se pitate zašto su ove dvije riječi savršen odabir za božićne poklone, reći ćemo vam samo da je donje rublje nešto što svi nose i s čime nećete pogriješiti.


Ne zaboravite na sebe


Prije nego krenete odabirati poklone za najdraže, ne zaboravite nagraditi sebe za sve ono što ste postigli ove godine. Priuštite si senzualne komade donjeg rublja zbog kojeg će vam porasti samopouzdanje i zbog kojeg ćete imati osjećaj da možete osvojiti svijet pa u novu godinu uđite spremni pokoriti sve izazove koje vam je pripremila. 


Nagradite se komadima iz Deep Trance linije u crvenoj boji, izrađenima od sjajnih mikrovlakana, sofisticirane čipke i elastičnog tila. Kolekciju upotpunjuje zavodljiva podvezica i tri modela gaćica.Deep Trance halteri (39,99 €), Deep Trance Bralette grudnjak sa žicom (59,99 €), Deep Trance čipkaste gaćice (34,99 €), Deep Trance minislip gaćice (34,99 €), Deep Trance string tange (29,99 €), Deep Trance grudnjak sa žicom (59,99 €)

Svila za najbolju prijateljicu


Božić, crvena i crna uvijek idu zajedno! Imajte to na umu kod odabira poklona za najbolje prijateljice koje će si rijetko priuštiti senzualnu spavaćicu iz serije Deep Trance Silk & Night u crvenoj boji. 


 


Deep Trance Night pidžama (79,99 €), Deep Trance Silk pidžama (299,00 €)

Sofisticirana linija


Zavodljiv komplet u crnoj boji je must-have pa predlažemo komad iz linije Onde Noir. Sofisticirana linija izrađena od prozirne čipke s atraktivnim trakastim detaljima unijet će dašak senzualnosti koju ćete samo vi osjetiti! 


Birajte između Air Bra Spacer, podstavljenog bralette grudnjaka bez žice i dva modela gaćica s čipkastim detaljima. Ili će vaš izbor pak biti uzbudljivi čipkasti bodi s očaravajućim detaljima na leđima?


Onde Noir nudi i liniju izrađenu od ugodnog modala (visoka kvaliteta celuloze), također u crnoj boji koju krasi čipka.Onde Noir bodi od čipke (99,99 €), Onde Noir grudnjak sa žicom (64,99 €), Onde Noir brazilke sa čipkom (34,99 €)

Sofisticirana crna


Najbližim prijateljicama poklonite raskoš svile na koži i podsjetite ih na važnost brige o sebi te uživanja u finom materijalu i osjećaju senzualnosti.


Savršen odabir su i sofisticirana crna spavaćica Noir Silk te Silky Diamond tamno sive boje, izrađene od mješavine svile i pamuka – mekan, podatan materijal fine strukture s nježnim odsjajem. 


Silky Diamond kućni ogrtač (149,00 €), Silky Diamond svilena pidžama (299,00 €), Silky Diamond spavaćica (139,00€) 

Komplet za parove


Ne možete pogriješiti ni s kompletom pidžama Casual Check za žene i muškarce jer su idealne za hladnije dane s obzirom na to da su sastavljene od flanela koji će vas grijati.


Znamo da su muškarci ponekad zaboravljivi po pitanju obnavljanja garderobe za spavanje pa im poklonite udobnost zbog koje će odmoriti u toplom zagrljaju Casual Check pidžame. Komplet pidžama odličan je odabir i za poklon parovima jer će im zasigurno biti najdraži zimski outfit za večernje maratone uz filmove i kokice.Ženska pidžama Casual Check (99,99 €), muška pidžama Casual Check (99,99 €)

Udobnost za najdraže 


Za one koji cijeloj obitelji žele darovati ugodne trenutke, pronašle smo Palmers razigranu liniju spavaćica Sleepy Check koje su savršen božićni poklon mamama, nonama, sestrama i prijateljicama koje treba podsjetiti na ljepotu spavanja u kvalitetnom pamuku.


Odabirom mekanih spavaćica i pidžama pružit ćete im ne samo genijalan poklon nego i lakoću postojanja koja dolazi s njim – udobnost dok u večernjim satima gledaju omiljene filmove i serije, lijena jutra sa šalicom kave i bezbrižno spavanje prošarano najljepšim snovima. Sleepy Check muška pidžama (89,99 €), Sleepy Check ženska spavaćica (59,99 €)

Predvodnik inovacija u području donjeg rublja

Prije više od 100 godina, Ludwig Palmers postavio je temelje za ovu posebnu tvrtku, koja do danas svoj uspjeh temelji na iznimnim performansama u području proizvodnje, brizi prema kupcima i savjetima.


Palmers se smatra predvodnikom inovacija u području donjeg rublja i tržišni je lider u Austriji s više od 200 lokacija. PALMERS ima gotovo stopostotnu prepoznatljivost, što znači da se može opisati kao brend ikona.


Brend izvan granica Austrije uživa izvrsnu reputaciju, a zahvaljujući svojim legendarnim kampanjama, razvija natprosječnu razinu svijesti o robnoj marki i danas je zastupljen na više od 300 lokacija u 17 zemalja svijeta s vlastitim podružnicama i franšiznim trgovinama.


Palmers uspijeva neprestano postavljati nove standarde i time se etablirati kao vodeći međunarodni brend koji je na putu da postane globalni modni brend.


Palmers adrese u Hrvatskoj:


Zagreb


Ilica 36, Frane Petrića 3, Arena Centar, Vice Vukova 6, City Center one West, Jankomir 33, Supernova Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14, Kaptol Centar, Nova Ves 17


Karlovac


Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1


Rijeka


Tower Center, J. P. Kamova 81A 


Pula


Flanatička 3 Pula


Split


City Center one, Vukovarska 207


Zadar


Mihovila Klaića 2


Robna kuća Minčeta, Nikole Tesle 2 Dubrovnik


__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Palmers.