Bračni život

U ova 4 horoskopska znaka rađaju se najzahtjevnije svekrve. Sretno vam!

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Zajednički život s partnerom često za sobom vuče i njegovu obitelj. Na čelu s njegovom mamom.Kada zamišljate zajednički život s partnerom, najčešće imate viziju sreće u vašem ljubavnom balončiću sa psom, mačkom i možda djecom u budućnosti.


Taj se balončić rasprsne čim se sjetite da u vezi ne dobivate samo partnera već i čitavu njegovu obitelj na čelu s – njegovom mamom.


U nastavku objašnjavamo horoskopske znakove u kojima se rađaju najzahtjevnije svekrve.


OVAN
Vaše prve napetosti s njegovom mamom vjerojatno će početi na dan vašeg vjenčanja. Svekrva u znaku Ovna pokušat će najbolje što može da obilježi svoj teritorij, monopolizirajući pozornost vašeg budućeg supružnika.


Nemojte se suzdržavati od suprotstavljanja, već igrajte prema pravilima njezine igre i uživajte u svojim malim trenucima prolazne pobjede. Ali ipak, očekujte da će često intervenirati u vezi, a pritom ima i eksplozivnu narav…via GIPHY


BIK


Ljubav žene rođene u znaku Bika je zaštitnički nastrojena i teritorijalna i vjerujte da će se svaki žarom energije boriti za svoje dijete. Ne pokušavajte se pozicionirati kao prijetnja ravnoteži vašeg odnosa jer to vam neće oprostiti i može biti destruktivno.


Također, izbjegavajte male nesporazume s njom jer to može potrajati vrlo dugo i završiti vrlo loše.via GIPHY


BLIZANAC


Osim po svojoj dvostrukoj osobnosti, Blizanac je poznat i po svojoj domišljatosti. Održavanje veze, pogotovo platonske, prilično je komplicirano. Zapravo, nećete znati što ona zapravo misli iza prodornog pogleda koji vam dobacuje.


Ali ne zaboravite da je Blizanac također i osoba koja će prepoznati vaše kvalitete i cijenit vas ako ste dobra osoba. Ključno je razumjeti njihov način rada da biste mogli reagirati u skladu s onim što bi joj moglo pasti na pamet.via GIPHY


RAK


Žena Rak je emocionalna i uspostavlja bliske veze s ljudima blizu sebe. Nemojte se iznenaditi fuzijskim odnosom koji može imati s vašom drugom polovicom. U početku će biti čvrsta i teško će vas prihvatiti. Tijekom ove prve faze morate biti spremni na višestruke napade i nelagodu koju biste mogli osjećati.


Ne vjerujte njezinoj tvrdoj ljusci i pokušajte je uvjeriti da niste tu da je lišite dragocjenog potomstva. Morate biti dobronamjerni da bi zadobili svoju naklonost. Ali kada te konačno prihvati, to će biti za cijeli život i imat ćeš izvanrednog saveznika na svojoj strani, piše The Life of Queens.