Go fun yourself!

Toyota Aygo se pokazala kao idealan suputnik koji nas je u tren oka doveo do prekrasne plaže

Mija Dropuljić

FOTO: Vedran Karuza

FOTO: Vedran Karuza

Uputili smo se na road trip crikveničkom rivijerom u maloj, ali prostranoj Toyoti AygoLjeti nema ljepšeg osjećaja nego se uputiti na road trip tijekom kojeg istražujemo brojne plaže i uživamo u ljepotama hrvatske obale. Taj osjećaj bezbrižnosti, opuštenosti, nemarenja koliko je sati i koliko dugo možemo uživati uz more je neprocjenjiv.


Kako bi se odmakli od loših vijesti i uživali u ljepotama naše obale, uskočili smo u Toyotu Aygo i uputili se u istraživanje plaža crikveničke rivijere. 


Kada idemo na ljetni road trip postoje one ključne stvari koje ne smijemo zaboraviti ponijeti sa sobom, jer samo tako stvaramo onaj pravi ljetni ugođaj.
Ručnici su naravno must have, ali i suncobran koji će nam na kojoj god se plaži našli pružiti potreban hlad. Lopta za napuhavanje i drugi tako neophodni rekviziti za uživanje u moru također idu u bunker.


Poželjno je sa sobom imati i suputnika dubokih pluća koji će svim tim napuhancima udahnuti život. A znate bez čega nigdje ne idemo? Bez prijenosnog frižidera kako bi se u bilo kojem trenutku rashladili omiljenim pićem. 


S Toyotom Aygo uputili smo se u istraživanje crikveničke rivijere


Cilj je bio istražiti crikveničku rivijeru


Što je ljetni road trip bez napuhanaca?


Mnogi će pomisliti kako je uza sve to potrebno imati i poprilično veliki automobil. No, Toyota Aygo je stvorena za sve ljetne izazove. Ova prava mala jurilica od 72 konja s 5 vrata ima brzi start, a u isto vrijeme je izuzetno praktična i prostrana. Toliko prostrana da smo u nju bez problema potrpali sve naše ljetne rekvizite i s guštom se uputili na road trip. I pri tome nismo izgledali poput turista čiji se stražnji prozori niti ne vide od pretrpanosti stvarima?


Ovaj benzinac bijele boje pozornost privlači upečatljivim crvenim detaljima koji su strateško pozicionirani na pojedinim dijelovima automobila zbog čega izgleda izuzetno dizajnerski. Taj dojam naglašavaju i prednja i zadnja LED svjetla. 


Toyoga Aygo je idealan ljetni suputnik – mala, brza, ali s prostranim bunkerom u koji stanu sve potrepštine za plažu


7 inčni touch screen ekran s kamerom za vožnju unatrag olakšava i uparkiravanje čak i na nemogućim lokacijamaŠto je ljeti u automobilu neophodno za dobar road trip? Osim, naravno, dobrog društva? Na put ne idemo bez dobre glazbene playliste, a za snalaženje i pronalazak odabrane destinacije obavezno je korištenje navigacije.


Toyota Aygo ima bluetooth povezivanje s mobitelom tako da najdraže ljetne hitove lako pustite da sviraju, a sretne trenutke jednostavno i sigurno podijelite s najmilijima uz nesmetani razgovor tijekom vožnje. Vađenje masti prilikom bežičnog telefonskog razgovora je poželjno.


Često putem naletimo na off road plaže, a upravo takve lokacije su one najbolje. Mala, a ipak prostrana Toyota Aygo klizi bez problema i na manje istraženim cesticama, a 7 inčni touch screen ekran s kamerom za vožnju unatrag olakšava tu avanturu i prije svega uparkiravanje čak i na nemogućim lokacijama. 


Spremni za svoj ljetni road trip? Uz Uz akcijsku cijenu od 80.300,00 kn Toyota Aygo iz ARK-Mihelića postaje vaš najbolji saveznik i vodi vas ovog ljeta na najljepše lokacije. 
toyota_aygo Foto: Vedran Karuza


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom TOYOTA ARK-Mihelić.