Ljubitelj reptila

Timaritelja “pokopale” ogromne zmije, a on je baš sretan zbog toga

Mija Dropuljić

FOTO: IG@jayprehistoripets

Fantastičan profil američkog timaritelja koji obožava reptileZmije su česta noćna mora ljudi diljem svijeta. Pomisao na jednu zmiju zna lediti krv u žilama. No, zamislite da ste skoro pa pokopani pod gomilom ogromnih zmijama. Vjerojatno biste poput nas umrli od straha. 


No, to ne misli jedan timaritelj u Sjedinjenim Američkim Državama koji je nedavno objavio TikTok video na kojem se vidi kako leži ispod gomile zmije i pri tome je vidno sretan. 


@jayprehistoricpetsThank you all for 10 million 😳🙌🙌🙏 #tiktok #amazing #thankyou #snakes♬ original sound – Jay Brewer
Jan Brewer radi u reptilnom zološkom vrtu u Kaliforniji i svakodnevno se brine o krokodilima, velikim paucima i naravno velikim zmijama. 


Na društvenim mrežama redovito objavljuje razne priče, videe i fotografije sa svog posla u kojem vidno uživa. Nedavno je na svom TikTok profilu objavio video u kojem leži ispod gomile pitona, a uskoro je objava postala viralna.


U samo par sati je njegov video pogledao preko 23 milijuna korisnika. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jay Brewer (@jayprehistoricpets)Ako ste ljubitelj egzotičnih reptila, Janov profil bi trebali odmah zapratiti. Tarantule, škorpioni, pitoni, aligatori su samo neke od životinja koje Jan objavljuje na svojim društvenim mrežama.