Humanitarne akcije uz tetovaže

Tetovirajte se i pri tom pomozite žrtvama razornog potresa!

Mija Dropuljić, Sanda Milinković

FOTO: IG@lobstertattoo

Splitski Lobster Tattoo odlučio je donirati sav prihod posljednjeg dana 2020., a riječki Do Kosti od tetoviranja flashevaSnažni potresi koji je zahvatio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta i sela imali su razorne posljedice. Cijela Hrvatska se udružila kako bi pomogla unesrećenim stanovnicima zahvaćenog područja. Humanitarne akcije se odvijaju u svim dijelovima Hrvatske, a s njima građani pokazuju koliko veliko srce imaju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli lobster.tattoo (@lobster.tattoo)Pomoći možete čak i tetoviranjem! Poznati splitski tattoo studio Lobster Tattoo pokrenuo je posebnu akciju za pomoć stanovnicima Petrinje, Siska i okolnih mjesta.
Na dan 31. prosinca sav prihod od tetoviranja tog dana će donirati i uplatiti na račun Crvenog križa. Svi koji žele kraj godine zaokružiti novom tetovažom te pri tome učiniti dobro djelo, to mogu učiniti od 13 do 20 sati u tattoo studiju Lobster Tattoo (Plinarska 1, Split). 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli lobster.tattoo (@lobster.tattoo)Humanitarna akcija traje i u riječkom studiju Do Kosti, iz kojeg Ive Sekira na svom Facebook profilu piše: “Sutra od 9 nadalje radim bilo koji flash po cijeni od 300-400 kuna, (ovisno o kompleksnosti) te sav iznos ide za jučerašnju piz***iju! Ako želite nešto odraditi javite mi se na vrijeme i rezervirajte termin da ih napravimo čim više”.


Termini su se brzo popunili pa je uskoro osvanula i objava da se priča nastavlja. “Bravo svi koji ste se javili, a ako bi se tetovirali sutra, a nemate vremena, možete mi uplatit cifru 300-400 kuna pa vas FLASHić čeka iza nove godine”, stoji u posljednjoj objavi.


Ive Sekira nam je u razgovoru potvrdio popunjenost današnjih termina sa šest tetovaža te napomenuo da će ostale nastaviti raditi u idućoj godini.U priču se uključio i Shere Tattoo Art studio s Krka gdje Nina i Hrvoje Šemeret u ponedjeljak 4. siječnja, tetoviraju s humanitarnom svrhom.Ukoliko znate za još koji tattoo studio koji ima ovakvu humanitarnu ponudu, slobodno nam javite na mail [email protected] Bit će nam drago dati im prostora za njihovu priču.