Ništa od romantike

Svekar i svekrva im platili medeni mjesec, a onda otišli zajedno s njima: ‘Stalno su nam lupali na vrata!’

S.M.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Mladenci su naposljetku poludjeli i pobjegli od njih.Jedna se nedavno udana žena na Redditu požalila na katastrofalan medeni mjesec. Naime, kao vjenčani poklon mladencima, njezini svekar i svekrva odlučili su im platiti tjedan dana putovanja i all-inclusive hotelski smještaj za medeni mjesec.


Iako je ponuda zaista velikodušna, pojavio se jedan problem. Svekar i svekrva su i sebi iznajmili sobu pored njihove pa su tako praktički svi zajedno otišli na medeni mjesec.


“Osim što su htjeli da imamo zajedničke aktivnosti, stalno su nam lupali na vrata, budili nas u šest u jutro i tjerali da zajedno jedemo tri puta dnevno”, napisala je ogorčena novopečena supruga.
“Izvan ovoga, viđamo ih nekoliko puta godišnje na par dana jer znaju biti vrlo naporni, a mene baš i ne vole”, napisala je.


Dodala je i da su im i ona i suprug govorili da žele provesti malo zajedničkog vremena sami sa sobom, ali oni su im odvratili da “zato imaju svoju sobu”.


Mladenci su se pokušali praviti i bolesnima samo da ih izbjegnu, ali ni to im nije prošlo.


Kada je suprug poludio pa svojim roditeljima ukazao na činjenicu da im upropaštavaju medeni mjesec, odgovorili su da ga oni i plaćaju.


Par je osmislio čitav plan kako im pobjeći pa su na kraju vlastitim novcem platili vlak i otišli na drugu lokaciju, piše Mirror.