Nestašni Ginger

Žena ostala u čudu nakon što je na snimci vidjela što joj mačka noćima radi

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Britanka je htjela otkriti razlog zbog kojeg loše spavaSusie iz Velika Britanije je imala poprilično ozbiljan problem. Jutrima se budila potpuno umorna, kao da oka nije sklopila cijelu noć. Nikako nije mogla shvatiti zbog čega se nikako ne može naspavati. Odlučila je snimiti svoj krevet. 


Iduće jutro se ponovno probudila umorna, no ovaj put je imala snimku noći. Kada je pogledala materijale, shvatila da je uzrok njenog umora – mačak Ginger.


Naime, njen mačak bi svaku noć nakon što bi Susie zaspala, skočio na njen krevet te je pokušavao probuditi. Svaki malo bi se oglasio, a kada to ne bi bilo dovoljno onda ju je dirao šapicama. To je trajalo od 23 sata pa sve do tri ujutro. Tako je utjecao na kvalitetu sna te je Susie svako jutro imala osjećaj “kao da oka nije sklopila”. 


@susieandmolliecattitude 😹 ##nightmare ##cat ##pet ##nightvision ##sleep ##cattok ##nosleeptonightagain ##nosleep ##ginger ##gingercat ##gingercatsoftiktok ##claws♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeodNa videu je vidljivo kako Susie čak i pomazi mačka, no to čini podsvjesno. Ujutro se niti jednom nije sjetila da ju je Ginger ometao u snu. Tek je kamera pokazala pravu istinu iz njene spavaće sobe. I uskoro je postala viralna. Ginger je postao zvijezda!