Zanimljivo

Nakon 24 godine otvorila hamburger i pomfri iz McDonaldsa. Što mislite kako danas izgledaju?

S.M.

Foto: Polina Tankilevitch, Pexels

Foto: Polina Tankilevitch, Pexels

Tko bi se usudio probati?Navikli smo na nevjerojatnu količinu konzervansa koja se stavlja u hranu ne bi li joj se na sve moguće načine produljio rok trajanja i poboljšao okus.


Iako je McDonalds jedna od najpopularnijih franšiza brze prehrane u svijetu, već se dugi niz godina raspravlja o tome koliko je njihova hrana doista i zdrava te koliko konzervansa  koriste u pripremi.


Video koji je na TikToku postao viralan, prikazuje stariju gospođu koja već 24 godine čuva hamburger i pomfri kupljen baš u McDonaldsu. Nakon toliko godina, strah nas je i pomisliti kako izgledaju, ali ovaj video pokazuje da izgledaju – gotovo pa isto kao i kada su kupljeni.
Na krumpirićima je vidljivo da nisu svježi, ali definitivno ne izgledaju kao da su stari više od dva desetljeća. Hamburger pak izgleda kao da je kupljen upravo sada.


Gospođa je burger i krumpiriće čuvala od 1996. godine u kutiji za cipele, umotane u originalnu vrećicu na kojoj se vidi i NASCAR reklama. U videu je naglasila da “pecivo nije postalo pljesnivo” te da se “meso nije pokvarilo”, a tako doista i izgleda.


Na kraju videa se pita što bi se dogodilo da netko doista i pojede ovako staru hranu.


@aly.sherbMake this go viral, y’all ##grandparentsoftiktok ##mcdonalds ##fyp ##decadechallenge ##foryou ##happymeal♬ original sound – aly.sherb