Favoriti redakcije

Stigle su nove palete sjenila za oči. Izdvojili smo one najbolje

Mija Dropuljić

Foto: PR, iStock

Foto: PR, iStock

Provjerili smo koje palete sjenila za oči su stigle na police te odabrali najatraktivnije.Palete sjenila za oči zadnjih godina su postale čak i kolekcionarski komadi. S druge pak strane oni cjenovno prihvatljiviji brendovi ulažu sve više pozornost u ovaj popularni kozmetički proizvod. 


Ljeti se možda manje šminkamo i više koristimo bronzere i highlightere, no s prvim hladnijim danima i dolaskom jeseni, ponovno vadimo svoju kozmetičku torbicu. Stiglo je vrijeme isprobavanje novih proizvoda i tutoriala. 


Provjerili smo koje palete sjenila za oči su stigle na police te smo odabrali one najbolje. Dio njih će izvrsno poslužiti za prirodni look i svakodnevni make up, dok druge palete obiluju fantastičnim bojama koje su stvorene za večernje izlaske. 


Feast Your Eyes paleta sjenila za oči, MAC 
Make up brend MAC predstavio je novu kolekciju pod nazivom “Tempting fate” koja pršti dramom i dekadencijom.


Feast Your Eyes paleta sjenila za oči, MAC (410 kn)


“Tempting fate” proizvodi u pozlaćenom baroknom pakiranju pucaju od sočnih pigmenata i zamamnih tekstura. Kraljica kolekcije je paleta za oči od osam sjenila naziva “Feast Your Eyes”, puna zasićenih nijansi i bogatih tekstura.


Vintage Beach, essence


Za sve one koji već sjetno razmišljaju o ljetu i ne žele ga tako lako pustiti da prođe, tu je essence kolekcija “Vintage Beach”. Kolekcija je nadahnuta retro plažama i dalekim mjestima. 


Vintage Beach, essence (51,90 kn)


Nova paleta sjenila kombinira tople nude nijanse s dubokom oceanskom plavom bojom i utažuje želju za malim putovanjima svojom ljetnom raznolikošću boja i jedinstvenim pakiranjem u pletenom izgledu. Devet visoko pigmentiranih boja pružaju očima savršen izgled za vrijeme odmora. Kombinacija mat i metalik nijansi u tri kombinacije boje pijeska nadahnjuje osunčane kreacije sjenila..


U got the look, Urban Decay


Živite glasno i u boji s jedinstvenim, kolekcionarskim izdanjem UD | PRINCE paleta za oči. Ovo limitirano izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu.


Ekskluzivne palete za oči kreirane su pažljivo, u suradnji s Prince Estateom i nadahnute upravo Princeovim nezamjenjivim stilom i neusporedivim samoizražavanjem.


U got the look, Urban Decay (425 kn)


Paleta “I got the look” potpuno je veganska te sadrži bogato pigmentirane nijanse, koje se iznimno lako blendaju i protežu se u rasponu od biserno bijele i metalik zlatne do duboke plavo-ljubičaste i crne sa svjetlucavim završetkom.


Cocoa, Catrice


Popularni drogerijski brend Catrice nedavno je predstavio svoju jesensku kolekciju unutar koje se nalaze i palete sjenila za oči. 


Cocoa, Catrice (39,90 kn)


Paleta se sastoji od sedam sjenila za oči, a posebno je zanimljivo što nudi i baznu boju, ali i highlighter kojeg možemo koristiti podjednako za oči ili jagodice.