Što vas čeka?

Srpanj će za ova 3 horoskopska znaka biti fantastičan: Netko će 19. primiti dobre vijesti

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Bit će jako vruće, ali i jako dobro.



Bez obzira na naše horoskopske znakove, svi imamo priliku i potencijal za rastom. Ali, na tri će horoskopska znaka posebno utjecati tranzicije u srpnju zbog kojih će imati posebnu dozu dobre energije i sreće.


BLIZANCI


Ovo je mjesec u kojem će Blizanci raditi ono što žele na način na koji to žele. Iako će im mnogi prijatelji šakom i kapom dijeliti svoje savjete, bit će im bolje da ih ne slušaju.


Blizanci su otvoreni učenju i poslušat će tuđa mišljenja, ali imaju dobar instinkt koji će im reći kako dalje, čak i kada svi oko njih viču: “Ne!”




U srpnju će Blizanci ići svojim putem prema nečemu što im je potrebno i jedino oni mogu odlučiti kako će to postići.


Ovo je mjesec u kojem će zacijeliti i osjećati se dobro. Njihova potreba da zacijele dolazi iz razloga što će se pomiriti s onime što im je u životu i lijepo i loše. S obzirom na to da se dugo vremena nose s određenom boli, vrijeme je da to otpuste od sebe.


I nema potrebe da to čine u samoći.


RAK


Rakovi obožavaju biti kod kuće što je osjećaj koji će ih pratiti čitav mjesec. Osjećat će mir na poslu, ali ljubavni život im je, iako aktivan, pomalo monoton.


Kako se Sunce približava znaku Lava 23. srpnja, osjećat će se snažnije. Mogli bi se čak i suočiti s partnerom ne bi li izjavili da ih u vezi nešto smeta ili da žele promjenu.


Svaki izraz ljubavi koji daju ovaj mjesec, vratit će im se jednakom mjerom.


Srpanj im nudi osjećaj sigurnosti, a ne savršenosti. No, očekujte dobre vijesti 19. srpnja. Do tad će biti pod stresom.


LAV


Lavovi čitavu godinu čekaju da dođe srpanj i sada je napokon stigao. Bit će na kreativnom vrhuncu i to čitav mjesec.


Prema kraju mjeseca će posebno zasjati kada Sunce uđe u Lava, a njihov ljubavni život će doseći novu razinu odraslosti i razumijevanja.


S partnerom će se uputiti u nešto novo i zanimljivo jer vole vezu činiti energičnom i živahnom. Ta iskrica za putovanja i ljubav, držat će ih čitav mjesec, piše Your Tango.