Posjetitelj iz svemira

Sretna što je ostala živa. Meteor joj pao kroz krov, a nevjerojatno gdje je završio

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Samo par centimetara ju je dijelilo od smrti.Kolika je vjerojatnost da vam meteor udari o krov kuće? Kolika je pak vjerojatnost da probije krov i padne u vašu kuću? A zamislite scenarije gdje da isti meteor padne na krov, probije krov iznad vaše spavaće sobe i padne na vaš jastuk, svega par centimetara od vaše glave? To se zove sreća!


Kako Mirror piše, Ruth Hamilton iz Kanade se iznenadno probudila jer je čula nedefinirani zvuk. Na prvu nije mogla shvatiti što se događa niti što je bio uzrok buci. Onda je shvatila da je prekrivena prašinom, a iznad njene glave je bila velika rupa u stropu. 


U tom trenu na svom jastuku uočila nepoznati kamen veličine ljudske šake te je spojila dva i dva – kamen je probio krov te pao na njen jastuk. 
U panici je Ruth pozvala policiju u nadi da će istražiti njen slučaj te ona dobiti odgovore na sva pitanja. Stručnjaci su pak otkrili da u pitanju nije bio kakav kamen. 


Na njenom jastuku je završio meteor iz svemira za kojeg stručnjaci vjeruju da je star milijardama godina. Ruth, doslovno, ima par života!