Fotografije koje očaravaju

Predivni Instagram profili koji će vas odvesti na putovanje u Pariz

Dijana Ljubanović

FOTO/IG @evenskild

FOTO/IG @evenskild

Skrivena mjesta i divni kadrovi Pariza zaključani su na ovim Instagram profilima...Iako se sve više ljudi cijepilo protiv COVID-19, mutirani sojevi ovog virusa, jedna su od gorućih tema ovih dana. Sve to i dalje ne ulijeva sigurnost kada je riječ o putovanjima.


A tako bi bilo lijepo otputovati u Pariz, zar ne? Grad svjetlosti svojom romantičnom energijom u samom je vrhu wish lista, brojnih zaljubljenika u putovanja. Čak i onih koji su već posjetili ovaj čarobni grad. No, mašta, filmovi, literatura, glazba pa čak i Instagram, može utažiti našu glad za istraživanjem Pariza.


Zato smo pronašli nekoliko predivnih Instagram profila koji donose predivne pariške motive i čine da se osjećate lijepo.
by.steph


Stéphanieina galerija zbirka je živopisnih slika njezinog svakodnevnog života u Parizu. Uz tople tonove i sjajno oko za kompoziciju, teško je ne osjetiti nadahnuće da odmah posjetite Pariz!


View this post on Instagram

A post shared by Stéphanie (@by.steph)capra311


Francuski fotograf Jean-Philippe Mattei strastveno se bavi putovanjima i urbanom fotografijom. Zlatni tonovi na njegovim fotografijama i njegova upotreba neobičnih kutova čini njegov content toliko privlačnim. Idite pogledati njegovu galeriju!desserted_in_paris


Ima li boljeg načina da vidite što Pariz nudi od stotina predivnih slastica? Kuhar pâtissier Tal Spiegel imao je briljantnu ideju da stvori IG galeriju s izvrsnim pecivima i kolačima i uskladio ih sa svojom kolekcijom cipela. Savršeno.


View this post on Instagram

A post shared by @desserted_in_parisevenskild


Prigušeni tonovi na fotografijama Evenskilda, atmosferi dodaju određenu kvalitetu koja nas vraća u prošlost.


View this post on Instagram

A post shared by Evenskild 🧤 (@evenskild)katie.one


U vrijeme kada se čini da su cjelokupne snimke životnog stila s haljinama pretjerane, Katie Giorgadze još uvijek uspijeva održati svježinu. Porijeklom iz Gruzije, izgradila je solidnu vojsku sljedbenika oko svog modnog bloga i IG računa.


View this post on Instagram

A post shared by Katie Giorgadze (@katie.one)nathparis


Poput mnogih, i Nathalie Geffroy je svoje fotografske vještine počela razvijati zaljubivši se u Instagram. Od tada je privukla značajan broj sljedbenika, a njezina je galerija jedan od najpopularnijih pariških Instagram računa. Strast za snimanjem prekrasnih slika vodi je na svakodnevno putovanje kako bi otkrila čaroliju Pariza, kao i svijeta u cjelini.


View this post on Instagram

A post shared by nathparis (@nathparis)sara_michelle_murawski


Sara Murawski američka je balerina koja voli provoditi vrijeme u Europi, posebno u Parizu. Pogledajte kako pretvara najljepša mjesta u Parizu u svoju pozornicu.tatiana_liccia


Tatiana voli stvarati vlastitu verziju stvarnosti na svojim slikama, zbog kojih Grad svjetlosti djeluje još sanjarskije nego što već jest.