Međunarodni simbol

Putnica na kruzeru se iznenadila značenjem naljepnice ananasa na vratima. Vrlo je eksplicitno

S.M.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Ispostavilo se da ovo tropsko voće ima potpuno drugo značenje od "samo slatkog ukrasa"Američka travel blogerica Dominique, uputila se na svoje prvo krstarenje u životu. Odmah se oduševila preslatkim naljepnicama u obliku ananasa na vratima mnogih brodskih kabina pa ih fotografirala i podijelila na svom TikTok profilu.


“Kako slatko, baš me zanima koja je prigoda”, napisala je kraj objave.


Uskoro je prošla kraj vrata koja je krasio veliki poster ananasa s natpisom “dobrodošli” te još jednu ananas naljepnicu okrenutu prema dolje na drugim vratima.


ananas

Foto: TikTok
Na kraju se ispostavilo da ovo tropsko voće ima potpuno drugo značenje od “samo slatkog ukrasa” kada je zalijepljeno na vratima.


Neki su ukazali da je okrenuti ananas “međunarodni simbol gostoljubivosti, a drugi su objasnili da je pravo značenje malo eksplicitnije.


Foto: TikTok


“Ekipa traži dobar provod s drugim prijateljima, ipak je to kruzer”, “Na prvom krstarenju sam naučio da je to znak za swingerski party” i “Kada sam otkrio što znače ananasi na vratima, bio sam šokiran”, stoji u komentarima ispod objave.


Ustanovilo se da ananas zapravo predstavlja tajni kod kojima parovi poručuju da su otvoreni za seksualna eksperimentiranja s drugima.


“Moja mama nije znala za ovo i na krstarenje je odjenula majicu na ananas. Još uvijek je prestravljena”, napisala je jedna korisnica TikToka ispod videa.


Kada je Dominique doznao tajno značenje iza “slatkih naljepnica”, kazala je: “Pa, samo ću pobjeći vrlo brzo”, prenosi Daily Star.


@blogionistatravels Replying to @brianvs83 😭😂 What Could Possibly Go Wrong! #cruise #cruisetok #cruisetiktok #cruisetiktoks #pineapple #pineapples #pineapplepeople #pineapplecouple ♬ Oh No – Kreepa