Stay Naked Hydromaniac

Upoznajte puder koji u isto vrijeme hidratizira i prekriva

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Urban Decay predstavlja novi puderUrban Decay je svoju Stay Naked kolekciju pudera proširio proizvodom koji briše granice između make-up i skincare svijeta! Upoznajte Stay Naked Hydromaniac, hidratantni tekući puder za blistavost kože. 


Riječ je o veganskoj formuli koja koži pruža hidrataciju poput tonirane kreme i prekrivanje poput 24-satnog tekućeg pudera Stay Naked.


puder
Opremljen s tri snažna veganska sastojka, podloga Hydromaniac tekućeg pudera ističe zdravu blistavost kože koja dolazi iznutra. Kombinacija fermentirane kombuche i luksuzne mješavine ulja marule i đumbira, poznatih i kao ulja za detoksikaciju i pročišćivanje tena, omogućuje zdravu blistavost kože i poboljšanje prirodne hidratacije.


Nakon 24 sata, koža je znatno vlažnija i zdravijeg izgleda. Hydromaniac bismo zato mogli opisati kao utjelovljenje hidratantnost poput tonirane kreme i prekrivanja poput 24-satnog tekućeg pudera Stay Naked.Uz mogućnost nadogradnje i bez osjećaja teške podloge na koži, njegova veganska formula omogućuje zdravu blistavost i poboljšanje prirodne hidratacije kože. Nakon 24 sata, koža je znatno vlažnija i zdravijeg izgleda. Podloga je dostupna u šest nijansi, od srednje tamne do vrlo svijetle. 


Stay Naked Hydromaniac hidratantni tekući puder za blistavost kože (259,00 HRK) dostupan je ekskluzivno na douglas.hr.