Stvoren za doručak

Proffe je piće koji vlada društvenim mrežama. Imamo recept

Mija Dropuljić

FOTO:iStock

FOTO:iStock

Osim što je ovo piće ukusno, pomaže i kod mršavljenjaDruštvene mreže su se nametnule kao vodeći pokretači trendova i to ne samo kada je moda u pitanju. Vodeće gastro trendove upravo možete naći na Instagramu i TikToku. 


Trenutno na TikToku vlada pravo oduševljene za jednim pićem za kojeg korisnici tvrde da pomaže i kod mršavljenja. U pitanju je napitak upečatljivog naziva proffe. 


Iza ovog zanimljivog naziva krije se proteinski shake s kavom koji je odličan odabir za doručak. Osim što je fantastičnog okusa, ujutro organizmu pruža porciju bjelanjaka. Odličan odabir za sportaše, ali i sve one koji žele izgubiti pokoji kilogram viška. 
Proffee je nešto poput ledene kave, no mnogo zdravija i ukusnija verzija. Naime, umjesto sladoleda i šlaga, ovaj napitak okus dobiva od proteina. Tako možete odabrati svoj omiljeni okus i pomiješati ga s kavom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MATHILDE BURGART (@laloutiti)Uz to u ovaj napitak ne ide šećer ni mlijeko, stoga je idealna opcija ako želite smršaviti. 


Priprema je veoma jednostavna. U svoj omiljeni proteinski shake trebate dodati dva do tri shota kave. Pripremiti ga možete i na drugi način. Jednostavno u svoju regularnu dozu kave, dodajte mjericu proteina. U mješavinu možete dodati i kockice leda, što ovaj napitak čini savršenim za nadolazeće topline dane.