Nije ga prihvatio

Prijetio bivšem šefu da će ga ubiti. Sve zbog zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Prema sudskim dokumentima, Burczyk je optužen za provalu i uznemiravanjeUhićen je Caleb Burczyk (29) nakon što je navodno prijetio bivšem šefu da će ga ubiti te nakon što je lupao po njegovim ulaznim vratima. Razlog? Bivši ga šef nije prihvatio za prijatelja na Facebooku dva dana nakon što mu je poslao zahtjev.


Prema sudskim dokumentima, Burczyk je optužen za provalu i uznemiravanje, prenosi LADBible.


Burczyk je na Badnjak svom bivšem šefu poslao zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. Zahtjev je prošao bez odgovora, a Burczyk je zatim slao prijetnje od kojih jedna navodno glasi: “Prihvati moj zahtjev ili ću te ubiti”.
Dva dana kasnije, 26. prosinca, Burczyk je navodno rekao da će biti nevolje, a iako nije detaljno objasnio kakve, navodi se da je implicirao kako će pronaći svog bivšeg šefa. Prema optužnici, imao je i fotografiju njegovoga kamiona.


Burczyk je bivšem šefu prijetio i preko drugih društvenih mreža, uključujući Snapchat.


Policija kaže da je objavio fotografiju na kojoj je odjeven u crnu vestu i kapu, pišući da će obitelj njegovog bivšeg šefa trebati nova vrata. Sigurnosne kamere prikazuju snimku na kojoj muškarac odjeven u baš tu kombinaciju, razvaljuje vrata.


S jamčevinom postavljenom na 25 tisuća dolara, Burczyk bi se na sudu trebao pojaviti 27. siječnja na preliminarnom saslušanju optužnice.