Kako je ovo moguće?

Prije i poslije šminkanja: Ljudi ne mogu vjerovati da je ovo ista žena

Mija Dropuljić

FOTO: TikTok@Valeria Voronina

FOTO: [email protected] Voronina

Valeria nije uspjela uvjeriti sve korisnike TikToka



Beauty influencerica je šokirala brojne korisnike TikToka svojim videom na kojem pokazuje nevjerojatnu transformaciju uz pomoć šminke. Mnogi ne vjeruju da je u pitanju ista osoba. Je li?


Valeria Voronina je beauty influencerica koju na TikToku prati preko 700.000 korisnika koja redovito objavljuje videe o svojim beauty transformacijama. Jedan video je posebno privukao pozornost. 


Na početku videa vidimo Valeriju s raščupanom kosom, žutim zubima, podočnjacima i s velikim dioptrijskim naočalama, a ona se u početku zeza na račun da to sigurno nije ista osoba. 


@voronina_valeria_Ответ пользователю @heyitsmiicch Are u sure?😏 ##transitiontrends ##transformation ##beforeandafter ##fyp ##foryou ##heymscarter ##makeup♬ original sound – bury a friend, trytowakeup



I odjednom vidimo Valeriju s glamuroznim make upom, raskošnom kosom i predivnim bijelim zubima. Korisnici su odmah počeli komentirati kako nipošto to ne može biti ista osoba. Počeli su se nizati komentari na račun njenog nosa i posebno zuba.


Dok make up i filteri mogu učiniti čuda, mnogi su pisali da nije moguće promijeniti izgled nosa. No, zapravo treba uzeti u obzir i kut snimanja videa. Što vi mislite – je li u pitanju ista osoba?