Odbrojavanje do 27. Vinistre je počelo

Poznata Vinistra po prvi put na otvorenom. Provjerite što vas sve čeka

Life

FOTO: Danilo Dragosavac

FOTO: Danilo Dragosavac

Novi ambijent uz more pun je pogodak. Uz kupnju ulaznice, posjetitelje ove godine očekuju i iznenađenja

Prvi put na otvorenom! Vinska izložba s najduljom tradicijom u Hrvatskoj, 27. Vinistra ove će se godine održati u uvali Peškera od 18. do 20. lipnja. Jednodnevna ulaznica stoji 150 kuna, a svaki posjetitelj dobit će na dar ekskluzivnu kristalnu čašu i vaučer od 30 kuna za Pop-up vinoteku Vinistre. 


Oni koji se odluče na Vinistri provesti sva tri dana, za ulaznicu će izdvojiti 380 kuna. Uz kristalnu čašu dobit će čak tri vaučera po 30 kuna koja će iskoristiti u Pop-up vinoteci. 


FOTO: Danilo Dragosavac


Ulaznice se mogu kupiti isključivo na glavnom ulazu kako bi se mogao kontrolirati maksimalan dozvoljeni broj posjetitelja, stoga je preporuka organizatora da na Vinistru dođete što ranije. Obavezno s maskama koje se smiju skinuti jedino tijekom degustacije na štandovima vinara. 


„Organizirati najveću vinsku manifestaciju u regiji ove je godine bilo posebno izazovno. Pratili smo epidemiološke mjere, čak smo i mijenjali datume, no nismo odustali. Kako nam je zdravlje posjetitelja, naših partera i vinara iznimno važno odlučili smo se za otvoren prostor, što je logistički puno zahtjevnije. No to nas nije pokolebalo, jer kušati vrhunsko vino u prekrasnom istarskom ambijentu uz more uistinu je poseban doživljaj“, kaže Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinograda i vinara Istre.   


FOTO: Arhiva TZ grada Poreca


Planirate li u vikendu održavanja Vinistre posjetiti Poreč, dugogodišnji ekskluzivni partner manifestacije Plava Laguna pripremio je posebnu ponudu. Svi koji uz promo kod 2021VIN rezerviraju smještaj online putem u hotelima Park, Parentium, Molindrio i Materada, dobit će vaučer s popustom od 50 posto na ulaznicu za ovu atraktivnu vinsku izložbu.