Atelier

Pogledajte modnu reviju jednog od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene – dizajnerskog dvojca ELFS

Marija Pajtak

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Tandem Šekuljica Tandarić je na samostalnoj reviji u četvrtak predstavio svoju aktualnu jesensko-zimsku kolekciju koja je doista bila modna poslastica za pamćenje, a ELFS možda ne bi ni postojao da im platforma poput ove nije otvorila vrata u modni svijet.

Modna platforma Atelier svečano je predstavila svoje drugo ovogodišnje izdanje na zagrebačkom Velesajmu i na svojoj pisti ugostila jednog od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene – dizajnerski dvojac ELFS.


Tandem Šekuljica Tandarić je na samostalnoj reviji u četvrtak predstavio svoju aktualnu jesensko-zimsku kolekciju koja je doista bila modna poslastica za pamćenje, a ELFS možda ne bi ni postojao da im platforma poput ove nije otvorila vrata u modni svijet.“Izrazito smo ponosni što otvaramo ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike, ali i da će to postati tradicija u narednim izdanjima. Ovakva događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali uskoro ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća”, izjavili su ELFSI.Atelieru su se i u ovom izdanju priključila brojna poznata dizajnerska imena, a glavna je inspiracija za novo izdanje najvećeg regionalnog modnog ateljea je energija. Tema “Energy” prožima i sve produkcijske, ali i scenske elemente te ujedno educira posjetitelje o tome kako biti odgovoran i moderan.


Posjetitelji će moći uživati u modnim revijama do subote 22. listopada na zagrebačkom Velesajmu i očekuju ih još dva jednako uzbudljiva modna dana u Paviljonu broj 9.