Gastroužitak

Passion Week u restoranu Draga di Lovrana i Villi Ariston: Evo što možete kušati

Ivana Kocijan

Foto: Marin Aničić/Vedran Karuza

Foto: Marin Aničić/Vedran Karuza

A kako ostvariti priliku za uživanje u Passion weeku?Nakon što su restorani mjesecima bili zatvoreni, svi smo željni izlazaka, ljepote, druženja. Restorani Draga di Lovrana i Villa Ariston, članovi udruženja JRE (Jeunes Restaurateurs) Hrvatska, u sklopu JRE projekta Passion Week gostima do 14. lipnja nude mogućnost da kušaju poseban Passion week jelovnik od tri slijeda po cijeni od 700 kn za dvije osobe bez pića.


Cilj je ovog projekta, koji je osmišljen u suradnji s Mastecardom Hrvatska, omogućiti mladima, ljubiteljima gastronomije, gostima koji vole fine dining, ali i onima koji tek žele upoznati fine dining, da dožive iskustvo objedovanja u JRE restoranu te tako podrže lokalne restorane, domaće proizvođače, dobavljače, sve one koji su uključeni u proces restoranskog poslovanja.


A kako ostvariti priliku za uživanje u Passion weeku? Rezervacijom stola u restoranu, uz napomenu da se rezervacija odnosi na Passion Week jelovnik, te uz obavezno plaćanje Mastercard karticom. No to nije sve: svaki gost Passion Weeka dobiva poklon kojim JRE obitelj chefova želi ispričati priču o okusu, a da biste saznali koji su to okusi i kako ide priča, treba poći u restorane čiji jelovnici nude sljedeće sljedove: Villa Ariston – Passion Week jelovnik: sipa i usoljeni brancin; teleći ribeye, krema od celera i crvenog kupusa, pire od mrkve, komorač; učkarska skuta i jagode; Draga di Lovrana – Passion Week jelovnik: cheviche; grdobina u emulziji maslinovog ulja i malvazije, na podlozi od špinata; namalake krema i varijacija jagoda.
Udruga Jeunes Restaurateurs (JRE) Hrvatska ponosni je dio europske JRE obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova. JRE Hrvatska djeluje deset godina. Nezaobilazan je i njihov slogan – Talent & Passion jer za ove restorane njihov je poziv više od posla, on predstavlja način života, predani rad koji spaja najbolje od talenta, ali i strasti – prema kuhanju, kreaciji i gostoprimstvu. Projekt Passion week obuhvaća svih 16 JRE restorana I traje tijekom cijele godine, a datume kada Plavi podrum, Zijavica i Navis imaju svoj Passion week, možete naći na https://www.jre.eu/en/partners/mastercard.


Članovi JRE Hrvatska su Monte, Rovinj; Pergola, Savudrija; Badi, Umag; Marina, Novigrad; San Rocco, Brtonigla; Zigante, Livade; Draga di Lovrana, Lovranska Draga; Villa Ariston, Opatija; Plavi podrum, Volosko; Navis, Opatija; Zijavica, Mošćenička Draga; Foša, Zadar; Boškinac, Pag; Pelegrini, Šibenik; Boba, Murter; Dubravkin put, Zagreb.